basiloungas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Παίδες υποφέρω από την φάση που περιγράφει το Post. Κατεβάζω με ταχύτητες της τάξης του 2-10kbyte με 1Μ σύνδεση. Πριν από λίγο καιρό (δεν είμαι σίγουρος ακριβώς για το χρονικό διάστημα) κατέβαζα από έναν ελληνικο tracker με 100kByte (FULL). Τώρα τον πούλο. Ξέρει κανείς πως θα μπορούσα να επικοινωνίσω για να συμμετάσχω και εγώ στο κρέμασμα του ΟΤΕ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoPrisoner Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 rapishare k οχι πια δακρυα με torrents. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Και ποιος σου ειπε οτι απο p2p προγραμματα κατεβαζουμε μονο πειρατικες ταινιες, μουσικη κτλ? Δεν ειναι εκει το θεμα... Το θεμα ειναι οτι ο ΟΤΕ αρνειται να αναβαθμισει το δικτυο του οπως πρεπει! Δηλαδή τι κατεβάζεις; Κάνεις τέτοια εξειδικευμένη επιστημονική εργασία και ανταλλάσσεις δεδομένα μέσω p2p; Μοιάζει τουλάχιστον απλοϊκό... Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να μας ανέφερες ένα παράδειγμα του τι κατεβάζεις μέσω p2p... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Παίδες υποφέρω από την φάση που περιγράφει το Post. Κατεβάζω με ταχύτητες της τάξης του 2-10kbyte με 1Μ σύνδεση. Πριν από λίγο καιρό (δεν είμαι σίγουρος ακριβώς για το χρονικό διάστημα) κατέβαζα από έναν ελληνικο tracker με 100kByte (FULL). Τώρα τον πούλο. Ξέρει κανείς πως θα μπορούσα να επικοινωνίσω για να συμμετάσχω και εγώ στο κρέμασμα του ΟΤΕ? Υποφέρεις; Βασίζεις την επαγγελματική σου κατάσταση σε p2p? Ή υποφέρεις που δε θα μπορείς σε λίγο καιρό και εδώ στην Ελλάδα - ναι και εδώ στην Ελλάδα - να έχεις 3.534.236 τραγούδια στο δίσκο σου; Αλήθεια προλαβαίνει να τα ακούσει όλα κανείς σ' αυτή τη ζωή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Εγώ περιμένω την Forthnet να σωθώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Και να εξηγήσω γιατί γίνομαι κακός. Εγώ που δεν κατεβάζω τον ουρανό με τ' άστρα από p2p αλλά σε κάποια φάση χρειάζομαι να συνδεθώ - ναι δεν είμαι 24 ώρες συνδεδεμένος - νομίζω ότι έχω δικαίωμα να μπορώ να χρησιμοποιήσω το badwidth για το οποίο πληρώνω και όχι να περιμένω πότε ο κ. Χ θα τελειώσει το κατέβασμα της τελευταίας ταινίας με τίτλο "Η γειτόνισσα, ο γείτονας, ο παπαγάλος, ο προικισμένος ναύτης και η θεία από το Σικάγο". Αίσχος... Βεβαίως και είναι απαραίτητο να σταματήσει αυτή η ασυδοσία. Ίσως οι ενδιαφερόμενοι να πρέπει να συνασπιστούν και να φτιάξουν έναν provider που θα παρέχει αποκλειστικά υπηρεσίες p2p.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edmund Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δηλαδή τι κατεβάζεις; Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να μας ανέφερες ένα παράδειγμα του τι κατεβάζεις μέσω p2p... πολλά linux distros και open-source προγράμματα μοιράζονται με p2p. πολλοί μικροί καλλιτέχνες μοιράζονται τα τραγούδια τους με p2p.Εγώ προσωπικά μοιράζομαι με τους φίλους μου αρκετα αρχεία με torrents. Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους πόσο χρήσιμο ειναι το p2p και να σταματήσουμε πλέον να το συνδέουμε με πειρατικά... Ο χρήστης που κάνει web browsing η κατεβάζει από FTP ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχει κανένα απολύτως πλεονέκτημα απέναντι στον χρήστη που χρησιμοποιεί p2p. Επιχειρήματα του στιλ "Καλό το p2p αλλά οι περισσότεροι κατεβάζουν πειρατικά άρα καλά κάνει ο ΟΤΕ" είναι τουλάχιστον ΑΔΑΗ. Είναι σαν να μου λές οτι επειδή το σπίτι έχει κατσαρίδες πρέπει να το ΚΑΨΕΙΣ. Ε, σε ενημερώνω οτι μπορείς και να το ΑΠΟΛΥΜΑΝΕΙΣ.... Κατι τελευταίο προς τον danaos... Συγκρώτησε τη σκέψη σου και γράψτα όλα σε ένα post ή κάνε edit... Δεν ειναι ωραίο να έχεις 3 posts μέσα σε 10 λεπτά για το ίδιο θέμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Utorrent 1.8 με encryption, τέλος. Με το που το έβαλα οι ταχύτητες δεκαπλασιάστηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ορισμένοι χρήστες "υποστηρίζουν" τους παρόχους, λέγοντας να κόψουν τα p2p προγράμματα για να έχουν όλοι bandwidth. Μα, το πρόβλημα είναι των παρόχων. Εγώ πληρώνω, πχ 24 Mb και θέλω να έχω 24 Mb. Ο πάροχος αν δεν μπορεί να στηρίξει τις γραμμές, ας μην τις δίνει - πληρώνεται για αυτό. Αλλιώς να τις αναβαθμίσει και να εξυπηρετήσει τους πάντες. Οχι να το παίζει ότι φταίνε τα "κακά" p2p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrafeioTeleton Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 α ρε χαζουλια ολοι σας.... επιτηδες το κανει για το καλο μας... για να εχουμε παντα καλο ratio :p:p:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Utorrent 1.8 με encryption, τέλος. Με το που το έβαλα οι ταχύτητες δεκαπλασιάστηκαν. μέχρι να κάνει upgrade το λογισμικό της η OTEnet... Eγώ πληρώνω, πχ 24 Mb και θέλω να έχω 24 Mb. Ο πάροχος αν δεν μπορεί να στηρίξει τις γραμμές, ας μην τις δίνει - πληρώνεται για αυτό. Αλλιώς να τις αναβαθμίσει και να εξυπηρετήσει τους πάντες. πως θα πιάσεις τα 24mbit αν είσαι πάνω απο 300-400 μέτρα από το dslam της περιοχής σου? και μετά η τεχνολογία είναι ADSL...όχι μισθωμένο κύκλωμα...το "ότι πληρώνω θέλω να παίρνω"ισχύει στα μισθωμένα κυκλώματα όχι στο adsl...και αυτό παγκοσμίως όχι μόνο στην Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 πολλά linux distros και open-source προγράμματα μοιράζονται με p2p. πολλοί μικροί καλλιτέχνες μοιράζονται τα τραγούδια τους με p2p.Εγώ προσωπικά μοιράζομαι με τους φίλους μου αρκετα αρχεία με torrents. Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους πόσο χρήσιμο ειναι το p2p και να σταματήσουμε πλέον να το συνδέουμε με πειρατικά... Ο χρήστης που κάνει web browsing η κατεβάζει από FTP ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχει κανένα απολύτως πλεονέκτημα απέναντι στον χρήστη που χρησιμοποιεί p2p. Επιχειρήματα του στιλ "Καλό το p2p αλλά οι περισσότεροι κατεβάζουν πειρατικά άρα καλά κάνει ο ΟΤΕ" είναι τουλάχιστον ΑΔΑΗ. Είναι σαν να μου λές οτι επειδή το σπίτι έχει κατσαρίδες πρέπει να το ΚΑΨΕΙΣ. Ε, σε ενημερώνω οτι μπορείς και να το ΑΠΟΛΥΜΑΝΕΙΣ.... Κατι τελευταίο προς τον danaos... Συγκρώτησε τη σκέψη σου και γράψτα όλα σε ένα post ή κάνε edit... Δεν ειναι ωραίο να έχεις 3 posts μέσα σε 10 λεπτά για το ίδιο θέμα.... Ο καλός, σωστός και συγκροτημένος χρήστης open source linux distros κτλ κτλ κτλ , έχει εγκατεστημένο και έναν open source ορθογράφο που του φωνάζει ότι το "συγκρώτησε" είναι λάθος, έναντι του σωστού "συγκρότησε". Επί της ουσίας, επιμένω στην άποψή μου περί p2p και εξακολουθώ να αναρωτιέμαι σχετικά με το μέγεθος των αρχείων. Εκτός και αν τα αρχεία μουσικής που ανταλλάσσονται μεταξύ φίλων είναι πλέον της τάξης των 2GB. Ακόμα και συνθέσεις για τη συμφωνική ορχήστρα της Βιένης σε πιο ταπεινά μεγέθη θα εντάσσονταν... Δαναός ο μη συγκροτημένος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtonizuka Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα περισσότερο από ενάμιση μήνα τώρα και η Otenet επιμένει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη γραμμή μου. Οι ταχύτητες που πιάνω στα τόρρεντς είναι ελεεινές παρόλο που υπάρχουν πολλοί χρήστες στα συγκεκριμένα αρχεία. Θα λυθεί αυτό ή να σκεφτώ να αλλάξω πάροχο; Γιατί πολλά μπορεί να λέγονται, ως τώρα και από εμπειρία φίλων με Forthnet, Hol, Tellas και Vivodi η Otenet ήταν η καλύτερη εταιρεία για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 νομίζω ότι έχω δικαίωμα να μπορώ να χρησιμοποιήσω το badwidth για το οποίο πληρώνω και όχι να περιμένω. αν θέλουμε να είμαστε 100% σωστοί όχι δεν έχεις το "δικαίωμα"... δεν πληρώνεις μισθωμένο κύκλωμα...adsl πληρώνεις...και το να μην παίρνεις αυτά που πληρώνεις περιλαμβανεται μέσα στο "πακέτο" αντιθέτως το να γίνεται TS χωρίς να έχει υπογράψει για αυτό ο χρήστης στο συμβόλαιο του είναι τελείως απαράδεκτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα περισσότερο από ενάμιση μήνα τώρα και η Otenet επιμένει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη γραμμή μου. Οι ταχύτητες που πιάνω στα τόρρεντς είναι ελεεινές παρόλο που υπάρχουν πολλοί χρήστες στα συγκεκριμένα αρχεία. Θα λυθεί αυτό ή να σκεφτώ να αλλάξω πάροχο; Γιατί πολλά μπορεί να λέγονται, ως τώρα και από εμπειρία φίλων με Forthnet, Hol, Tellas και Vivodi η Otenet ήταν η καλύτερη εταιρεία για μένα. Όλοι το σκέφτονται αλλά κανείς δεν το παραδέχεται. Και φτάνω τώρα εγώ, ο Δαναός, ο μη συγκροτημένος, να υποστηρίζω την Otenet... Θα 'θελα να ΄ξερα αλήθεια τις εντυπώσεις όλων όσων έφυγαν από την Otenet. Σώθηκαν πραγματικά; Λύθηκαν όλα τα προβλήματά τους; Το εύχομαι πραγματικά μέσα από τα βάθη της ασυγκρότητης ύπαρξής μου! (Πολύ ωραία η έλλειψη συγκρότησης... Εντροπία rules!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα