stabill Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Γεια χαρα σε ολους/ολες. Οι ερωτησεις που θελω να κανω, αφορουν επιτραπεζια DVD RECORDERS, οποτε αν ειμαι εκτος, παρακαλω καποιον administrator να με "τοποθετησει στην θεση μου"!!!! Ψαχνω λοιπον, για ενα επιτραπεζιο DVD RECORDER, το οποιο ομως, να μπορει να παιζει τους ελληνικους υποτιτλους που βρισκονται σε ξεχωριστο αρχειο χωρις να εμφανιζει στην οθονη "ιερογλυφικα" (δηλ. οπως τους παιζει το media player στο pc). Επισης, να μην περιοριζεται μονο στον AC3 ηχο, αλλα να υποστηριζει και αλλα formats, γιατι μου εχει τυχει σε ενα τετοιο μηχανημα να βλεπω εικονα, αλλα να μην ακουω τιποτα... Τετοια χαρακτηριστικα εχει το LG RH-277H αλλα δεν ξερω τι παιζει με το συγκεκριμενο μοντελο, το εχω βρει στο skroutz.gr απο 195-400 περιπου euro... (παραξενο εως παραλογο, μηπως μου μυριζει παραεμποριο???) Οπως καταλαβατε ολοι, θελω να βλεπω αυτα που κατεβαζω απο το internet, σε οποιαδηποτε μορφη κι αν ειναι, χωρις περιορισμους. Τα περισσοτερα sites που εχω ψαξει, δεν αναφερουν τιποτα γι'αυτα τα χαρακτηριστικα (σιγα μην ανεφεραν...) Ευχαριστω οσους/οσες απαντησουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Εδω κοιταξες ???? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=189651
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.