Προς το περιεχόμενο

προταση για αγορα λαπτοπ

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

μια φιλη μου θελει να αγορασει λαπτοπ γυρω στα 500 αντε 600 ευρω.

Δεν θελει τιποτα φοβερα αλλα να υποστιριζει βιστα .

και θελει να τρεξει αντε το πολυ κανα word για εργασιες στο πανεπιστημιο και φυσικα πολυ surfing εγω της προτεινα να ειναι hp γιατι και οι 3 φορητοι μου ειναι hp χωρις κανενα προβλημα αλλα αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε...

ευχαριστω...

Δημοσ.
Εξαιρετική περίπτωση και το παρακάτω:

HP 530 KP479AA

Υπόψιν μόνο ότι η τιμή που αναφέρεται στο site

ισχύει μόνο με 12μηνη σύνδεση στο WIND ADSM 5GB

το οποίο έχει πάγιο 29,5?/μήνα.

Επίσης όταν επιλέγω αγορά χωρίς σύνδεση

μου εμφανίζεται μήνυμα στο οποίο αναγράφεται ότι "Δεν βρέθηκαν προϊόντα!"

Δημοσ.

σκεφτομαι αρκετα για το HP G7030EV ειναι πολυ καλη επιλογη αλλα μεχρι ποτε θα ειναι διαθεσιμο η κοπελα θα το παρει μεσα στον μηνα αλλα κοντα στα τελη μαρτιου ή στην μεση γιατι περιμενει να εγριθει μια καρτα για να το αγορασει

Δημοσ.

Κοίτα εδώ για την πρόταση του Ερμή.

Μεγάλο πλεονέκτημα η ταχύτητα του επεξεργαστή και η 3ετής εγγύηση.

ΥΓ. Ερμή δε ντέπεσαι...Και εσύ τα παίρνεις από την ΗΡ? :lol:

Δημοσ.

και εγω για αυτο θα πηγαινα αλλα ... δεν ειναι διαθεσιμο και μονο σε ενα μαγαζι που ειναι δεν δεχεται ατοκες δοσεις η εστω δοσεις με συμφερον τοκο ... αρα για το HP G7030EV θα καταληξω θα το πω και στην κοπελα και θα δουμε

σκεφτομαι αμα ειναι να κοιταξω και κατι αναλογο σε αλλη μαρκα αλλα πολυ αξιοπιστο και λιγο κατεβασμενη τιμη αν υπαρχει κατι στα υποψην μου λετε

ευχαριστω

Δημοσ.

Εγώ πάλι βλέπω ότι από Msystems είναι διαθέσιμο και με δόσεις. Ετοιμοπαράδοτο είναι και στο play247 (δεν κοίταξα για δόσεις) ενώ από You που είναι κατόπιν παραγγελίας ξέρω ότι γίνονται δόσεις μέσω πιστωτικής όμως.

Κοίτα και το LG E500-AP12HS. Εχει 2ετή εγγύηση και καλά χαρακτηριστικά.

Αλλο σε αυτά τα χρήματα τώρα λίγο δύσκολο. Υπάρχει και το Fujitsu-Siemens - Esprimo Mobile V5515. Οκ λύση είναι, σπαρτιάτικο αλλά είναι από τις επαγγελματικές σειρές της FS.

Μετά ότι και να βρεις θα είναι Acer, οπότε μείνε σε αυτά καλύτερα. Καλές αγορές.

Δημοσ.

ΥΓ. Ερμή δε ντέπεσαι...Και εσύ τα παίρνεις από την ΗΡ? :lol:

Τα σκαλιά της διαφθοράς δεν θα τα κατέβω για να σας συναντήσω "κύριε". Παίξτε τα βρώμικα παιχνίδια σας εις βάρος των αθώων θυμάτων σας εδώ στο forum και μην πάτε να μπλέξετε και άλλους για αποποίηση των δικών σας ευθυνών.

Άντε γιατί έτοιμος είμαι να δείξω σε όλους dvd με συνάντηση δική σας και μεγαλοστελεχών της HP!:devil::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...