Προς το περιεχόμενο

Τι έπαθε το ίντερνετ μας?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Μένω στην Ξάνθη και εδω και καμια βδομάδα το ίντερνετ μου πάει πραγματικά παρα πολύ αργά.

Στο upload δεν εντόπισα πρόβλημα, αλλα στο download- αυτό που με νοιάζει άλλωστε.

Έχω conn-x 2mbps και ενω καθημερινά και συνέχεια μου κατέβωαζε σταθερά με 170-210kb/sec απο τότε που έβαλα την 2άρα (πριν καμια 5 μήνες) μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα.

Εδω και μια-μιάμιση εβδομάδα το download μου είναι τραγικό καθώς περιορίζεται στα 60kb/sec στην καλύτερη 100kb/sec.

Το pc μου είναι πεντακάθαρο απο spywares και ιούς και έχω τρελαθεί.

Κάθε μέρα λέω θα φτιάξει αλλα τίποτα.Έλεος.

Έστειλα και mail στο conn-x μεσω της φόρμας που είχε στο site του πριν κανα δυο τρείς μέρες αλλα δεν μου απάντησαν ακόμα και φυσικά καμια βελτίωση.

Στο σχολείο μου άκουσα και πολλούς άλλους να λένε οτι κι αυτοί έχουν πολύ χαμηλό download.

Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται και πότε θα φτιάξει αυτό?

Ήμουν πολύ ευχαριστημένος απο τον ΟΤΕ μα πάρα πολύ αλλα τι είναι αυτά πληρώνω του κόσμου τα λεφτα για 2048 και έχω 512:mad:

Πριν καμια εβδομάδα επίσης να πω πως εδω ήρθε και το δίκτυο της forthnet και πολλά άτομα που έχουν forthnet ενω τους λέει οτι έχουν 12mpbs ή 17 ή δεν ξέρω κι εγώ με πόσα, κατεβάζουν με 1mbps.

Στην αρχή έλεγα θα γίνεται κάποια μαμακία τώρα με τα δίκτυα-αφου και της forthnet δεν λειτουργεί ακόμα καλά αλλα τίποτα.

Τι να κάνω παιδιά?Να παρω τηλ στον οτε?και τι να πω?

Τι μπορώ να κάνω

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μιχάλης

• Super Moderators
Δημοσ.

κατέβαζε σταθερά 170-210kb/sec από που? direct download ή p2p?

ίσως να πίταρε το dslam, ποιος ξέρει...

Δημοσ.

Άκρη δεν θα βρείς ποτέ,το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή.Εμένα με άφησαν 7 ημέρες χωρίς ίντερνετ και δεν βρήκα πουθενά το δίκιο μου.

Δημοσ.
κατέβαζε σταθερά 170-210kb/sec από που? direct download ή p2p?

ίσως να πίταρε το dslam, ποιος ξέρει...

ΚΑνονικά απο τον firefox.Στο speedtest.net απο ftp και στα online games + το οτι το νιώθω οτι το ιτνερνετ πάει πιο αργα απο παλιά...

@gherudos

Καταλαβα...

Πάλι νομίζω άρχιε τις μαγκιές και τα νταιλίκια ο πΟΤΕ:mad::mad::mad:

----------------

Και τώρα τι κάνουμε ?

• Super Moderators
Δημοσ.

τότε κατά πάσα πιθανότητα όπως είπα πιταρισμένο dslam...

(ας μην αναφέρω καν το TS σε p2p programs...)

Δημοσ.
τότε κατά πάσα πιθανότητα όπως είπα πιταρισμένο dslam...

(ας μην αναφέρω καν το TS σε p2p programs...)

Το διάβασα και αυτό το TS και συγχίστηκα πάλι βραδιάτικα...

Τι θα πει πιταρισμένο dslam?Αυτό ξέρουν οι μπάρμες να λένε?

Θα τους παρω αυριο τηλ. να δω τι θα μου πουν, ισως να παρω μετα να δηλώσω βλάβη (ελπίζω εκέινον τον μάγκα τον νταή να τον άλλαξαν που ήταν κάποτε στο 121).

Πω ρε εκνευρίστηκα τώρα...

Θα πω να μου κάνουν υποβάθμιση ταχύτητας.Δεν λέει να πληρώνεις 30-40? και να έχεις 768...

• Super Moderators
Δημοσ.

κανείς δεν σου υποσχέθηκε ότι θα έχεις 2mbit επειδή πληρώνεις 2mbit...adsl είναι και έτσι δουλεύει παντού όχι μόνο στην Ελλάδα...

αν θέλεις να παίρνεις ότι πληρώνεις υπάρχουν και τα μισθωμένα κυκλώματα :-)

Δημοσ.

Μένω Ηράκλειο, ο ISP μου ειναι Τellas και η σύνδεση σήμερα μου κόβεται συχνά

Γιατί διάολε?

(Πάντως σε γενικες γραμμες είμαι ικανοποιημένος απο τη Τελλας download λίγο πάνω απο 10 mbps kai upload 820-870 )

Δημοσ.

Γιατί διάολε?

(Πάντως σε γενικες γραμμες είμαι ικανοποιημένος απο τη Τελλας download λίγο πάνω απο 10 mbps kai upload 820-870 )

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=237175

Πάντως να μη το ματιάξω μια χαρά πάει απο το πρωί το ιντερνετ μου.Με 190-210kb/sec.φτου φτου.Ισως με τον νεο μήνα να μου έκαναν κανέναν έλεγχο οπως του είπα στο email ή δεν ξέρω κι εγω τι μπορεί να κάνουν.Πάντως το συμαντικό είναι οτι πετάω!!

Θα σας πω και πιο μετα αν συνεχίζει να κατεβάζει με καλή ταχύτητα ή αν έπεσε πάλι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί διάολε?

έχει πρόβλημα η Κρήτη πάλι από ότι άκουσα

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=237175

Πάντως να μη το ματιάξω μια χαρά πάει απο το πρωί το ιντερνετ μου.Με 190-210kb/sec.φτου φτου.Ισως με τον νεο μήνα να μου έκαναν κανέναν έλεγχο οπως του είπα στο email ή δεν ξέρω κι εγω τι μπορεί να κάνουν.Πάντως το συμαντικό είναι οτι πετάω!!

Θα σας πω και πιο μετα αν συνεχίζει να κατεβάζει με καλή ταχύτητα ή αν έπεσε πάλι.

από torrents πως τα πας? γιατί από ότι ξέρω έπεσε TS στην Ξάνθη

Δημοσ.
από torrents πως τα πας? γιατί από ότι ξέρω έπεσε TS στην Ξάνθη

Γι αυτό δεν κατεβαίνουν οι σειρές.

Μες στη μαλακία είναι ο ΟΤΕ γαμώτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...