zoolapi Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δεν μου εμφανίζεται καθόλου ο εξωτερικός σκληρός μου,ενώ στην διαχείρηση συσκευών δείχνει οτι λειτουργεί κανονικά.Τί συμβαίνει?
washcloud Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 δικίμασε γι' αρχή κάθε άλλη usb που έχεις
zoolapi Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 δικίμασε γι' αρχή κάθε άλλη usb που έχεις δοκίμασα,αλλα τίποτα.
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Managment Δώσ του ένα γράμμα.
zoolapi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk ManagmentΔώσ του ένα γράμμα. Εκεί που λες δεν τον παρουσιάζει καθόλου.Μονο στην διαχείρηση συσκευών τον βλέπω και λέει οτι λειτουργεί κανονικά.
washcloud Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ..βγάλτον απ΄το κουτί και σύνδεσέ τον σαν εσωτερικό (πες μας τώρα ότι είναι SATA,κι έχεις μόνο IDΕ connectors στη μητρική..)
zoolapi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ..βγάλτον απ΄το κουτί και σύνδεσέ τον σαν εσωτερικό (πες μας τώρα ότι είναι SATA,κι έχεις μόνο IDΕ connectors στη μητρική..) :lol:;Όχι,μια χαρτά sata connectors έχω.. Θα το δοκιμάσω να δώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.