panoramix222000 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Παιδία ψάχνω Compiler για την Java!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Θα πρέπει να κατεβάσεις την JDk6 από http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp Τώρα αν θελησεις και IDE ,υπάρχει το eclipse και τα Νetbeans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ναι τα ξέρω αυτά, θέλω ξεχωριστώ πρόγραμμα, όχι να γράφω javac και το αρχείο, με κατάλεβες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ναι τα ξέρω αυτά, θέλω ξεχωριστώ πρόγραμμα, όχι να γράφω javac και το αρχείο, με κατάλεβες? Εσύ δεν θες compiler οπότε αλλά ένα ide. Και σου πρότεινε ο Chemical netbeans και eclipse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Εγω θα προτεινω JDeveloper. Απο την Oracle δωρεαν. Μοιαζει πολυ με το eclipse, η μαλλον το eclipse του μοιαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Εάν υπάρχει ακόμα και ο JBuilder της Borland ρίξε μιά ματιά. Κάποτε ήταν καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ παιδία έβαλα το Eclipse!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nisok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Καλό είναι να έχεις κανα δύο compilers γιατί μία έκδοση της JAVA διαφέρει λίγο απο την άλλη. Αν έχεις ubuntu μπορείς να έγκαταστήσεις απο το add/remove. Αν όχι απο το σιτε της SUN. Αν όμως έχεις deb διανομή χρειαζεσαι το alien για να το αλλάξεις απο rpm, αλλιώς bin. Η εγκατάσταση γίνεται στο /usr/lib/jvm/... . O compler είναι στο φάκελο jdk/bin και το runtime jdk/jre/bin/ .Όταν ξεκινάς ένα νέο project μπορείς να ρυθμίζεις και το compiler kai το classpath. τα λέω αυτά γιατί μου φαίνεσαι καινουριος ... αν χρειάζεσαι κάτι ακόμα στείλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.