Hambos19 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο Free Agent 500GB και όταν τον συνδέω στο Laptop δεν τον αναγνωρίζει... βοηθεια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Η διαισθηση μου μου λεει οτι εχεις ubuntu. Ειναι γνωστο bug της εκδοσης 7,10. Ριξε μια ματια στο ubuntuforums.org και σιγουρα θα βρεις τη λυση που ταιριαζει στο δικο σου σκληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nisok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 TIP: NTFS-3G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santonop Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 http://www.cgkreality.com/2007/11/27/seagate-freeagent-idle-under-linux/ κλασσικο πρόβλημα των seagate δίσκων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeoRanger Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Κλασσικότατο και πρόσεξέ το. Εγώ είχα τον 750 FreeAgent. Τον διάβαζε το Ubuntu, αλλά κάποια στιγμή πέταξε πρόβλημα όταν έβαζα το δίσκο και σε Windows και σε Linux και μου έφαγε 200 Gigs αρχεία. Αποτέλεσμα; Τον άνοιξα και τον έκανα εσωτερικό... Αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.