Προς το περιεχόμενο

ειδική σιλικόνη…

abeness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παίδες έχω δει πάνω σε διάφορα μηχανήματα που πάνω από τα ταμπελάκια που έχουν, έχουν και μια στρώση τελείως διάφανης σιλικόνης πάχους περίπου 1 με 2 χιλιοστά και φαίνεται πολύ όμορφο. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω τέτοια σιλικόνη ή τέλος πάντων πως την ζητάει κανείς για να ψάξω στο internet?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

αν κατάλαβα καλά εννοεί αυτή την επικάλυψη που έχουν και κάποια σήματα αυτοκινήτων που είναι κάπως μαλακή στην αφή. Αυτά πρέπει να βγαίνουν καλούπι για το κάθε αντικείμενο δεν νομίζω να είναι υγρή σιλικόνη

Δημοσ.

Βρε παίδες όταν λέω μηχανήματα εννοώ διάφορα από αυτόματους πωλητές αναψυκτικών μέχρι καφετιέρες δεν έχει σημασία, απλά μπορεί να μην το έχετε προσέξει.

Φαντασθείτε σε μια καφετέρια της Delongi (παράδειγμα φέρνω) το σήμα της Delongi με μια διάφανη μεμβράνη από πάνω πάχους 2 χιλιοστών.

Αυτό ΕΙΝΑΙ μια ειδική σιλικόνη τελείως διάφανη, γιατί η διάφανη του εμπορίου δεν είναι διάφανη, την οποία την ρίχνουν από πάνω, απλά δεν ξέρω ούτε πώς να την ζητήσω ούτε και που, αυτό.

Δημοσ.

Ποια σιλικονη βρε ναυλον λεπτο ειναι!! παραδειγμα στα κινητα τηλ οταν ειναι καινουρια καλυπτουν την οθονη για να μη γρατζουνιεται!

Δημοσ.

δε νομίζω να βρεις στο εμπόριο κάτι τέτοιο εύκολα. πρέπει να είναι κάτι σαν την θερμόκολλα το υλικό και να μοντάρεται πάνω σε καλούπι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...