Προς το περιεχόμενο

Πως να γραψω το DVD για να παιξει στο PS2????

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

θελω τη βοηθεια σας, εχω ενα παιχνιδακι για PS2 στο σκληρο δισκο του PC,

(μη ρωτατε πως βρεθηκε με τετοια μορφη). Εχω δηλαδη ενα φακελο οπου μεσα ειναι τα αρχεια:

PACK_EE.PAK

PAK_IOP0.PAK

SCES_545.99

IOP

SYSTEM

κλπ. κλπ...

αυτο θελω να το καψω σε DVD για να παιξει σε PS2, αλλα σε τι μορφη να το γραψω?

Data? κατι αλλο? τι ρυθμισεις θελει το imgburn ή το Nero για να το κανει σε μορφη συμβατη με PS2?

Καπου διαβασα οτι πρεπει να το κανω image πρωτα, αλλα δεν ξερω τι settings να βαλω...

βοηθεια χριστιανοι (μουσουλμανοι, βουδιστες ευπροσδεκτοι..) ειναι για τη γυναικα μου, θα φαω ξυλο στο τελος... :-P

thanks προκαταβολικα...

Δημοσ.

κατέβασε αυτό και φτιάξε ένα iso αρχείο και μετά κάψε το με το Img burn σε 4x ταχύτητα. αν όλα τα αρχεία είναι σωστά, τότε λογικά θα σου παίξει το παιχνίδι. θα σου συνιστούσα όμως να προτιμήσεις να ξανακατεβάσεις το παιχνίδι από κάπου γιατί υπάρχει πιθανότητα να σου κάψει μέχρι κ το laser του Ps2 από την καταπόνηση.και επίσης το πιο πιθανό είναι να μην είναι σου παίξει γιατί δεν θα έχουν περάσει τα κρυφά αρχεία από το δισκάκι στον σκληρό.

Δημοσ.
καλησπερα

θελω τη βοηθεια σας, εχω ενα παιχνιδακι για PS2 στο σκληρο δισκο του PC,

(μη ρωτατε πως βρεθηκε με τετοια μορφη). Εχω δηλαδη ενα φακελο οπου μεσα ειναι τα αρχεια:

PACK_EE.PAK

PAK_IOP0.PAK

SCES_545.99

IOP

SYSTEM

κλπ. κλπ...

αυτο θελω να το καψω σε DVD για να παιξει σε PS2, αλλα σε τι μορφη να το γραψω?

Data? κατι αλλο? τι ρυθμισεις θελει το imgburn ή το Nero για να το κανει σε μορφη συμβατη με PS2?

Καπου διαβασα οτι πρεπει να το κανω image πρωτα, αλλα δεν ξερω τι settings να βαλω...

βοηθεια χριστιανοι (μουσουλμανοι, βουδιστες ευπροσδεκτοι..) ειναι για τη γυναικα μου, θα φαω ξυλο στο τελος... :-P

thanks προκαταβολικα...

Φιλε να ψαχνεις παντα για iso.Ελπιζω να τα κατεφερεις με αυτο...

Δημοσ.

παιδες το δοκιμαζω αυριο.. ελπιζω να γινει η δουλεια γιατι η γυναικα μου εχει βαρυ χερι..:)

Δημοσ.
τι θελει να παιξει η γυναικα σου;

ενα καραοκε στυλ, singstar νομιζω λεγεται... απλα ξερετε πως γινεται, τοχει μια φιλη,

παιρνει ενα "αντιγραφο ασφαλειας" και θελω να το γραψω...

με το προγραμματακι που εδωσε ο φιλος παραπανω τζιφος, δεν το γλιτωνω το ξυλο :-))

δεν επιλεγει directories, βασικα δεν καταλαβα πως δουλευει...

εχω σε dir ολα τα αρχεια, δεν μπορω να τα επιλεξω καπως για να τα κανω image...

καμια αλλη βοηθεια?

Δημοσ.

Με το poweriso. Βάζεις μέσα το DVD και δημιουργείς αρχέιο εικόνας. Νομίζω θα έχει κατάληξη daa. Στη συνέχεια βάζεις το άδειο DVD μέσα, πετάς το αρχείο.daa στο poweiso και το γράφεις σαν dvd με κατάληξη iso.

Και γλιτώνεις το ξύλο.

Δημοσ.
Με το poweriso. Βάζεις μέσα το DVD και δημιουργείς αρχέιο εικόνας. Νομίζω θα έχει κατάληξη daa. Στη συνέχεια βάζεις το άδειο DVD μέσα, πετάς το αρχείο.daa στο poweiso και το γράφεις σαν dvd με κατάληξη iso.

Και γλιτώνεις το ξύλο.

το poweriso υποθετω οτι προυποθετει να εχεις το πρωτοτυπο, εγω εχω μονο τα αρχεια στο δισκο...

με το cdgen απο οτι καταλαβα φτιαχνεις μονο cd, μου πεταει μηνυματα οτι δεν εχουν καταλληλο μεγεθος τα αρχεια...

θα δοκιμασω να το γραψω σε iso udf μηπως και δω φως...

Δημοσ.

Πετάς μέσα στο poweriso τα άρχεία που έχεις και δημιουργείς ένα singstar.iso (π.χ.)

Αυτό το γράφεις με nero/alcoholol/ wtvr σε χαμηλή ταχύτητα και είσαι ΟΚ...

Κατα τα άλλα πιστεύω πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και να τα γράψεις ξερά σα δεδομένα με το nero..

Άν υπάρχει ακόμα το dvd της φίλης κάντο με copy wizard μέσω alcohol 120% στα 4χ και είσαι επίσης ΟΚ... Γενικά το ξύλο θα το γλυτώσεις (μικρόφωνο έχετε; αν δεν έχετε τζάμπα το γράφεις :fear:)

Δημοσ.

λοιπον παιδες, το γλιτωσα το ξυλο...

την ιδια δουλεια που κανει το poweriso, την εκανα με το imgburn, εφτιαξε το image αρχειο απο τα αρχεια που ειχα (κατι UDF προλαβα να δω οτι εβαλε) και το εκαψα με το ιδιο προγραμμα και.. βουαλα!!! παιζει... (ναι θελει μικροφωνο!)

ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...