giankar Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Θέλω κάποιος να μου προτίνει κάποια εφαρμογή π.χ. geany και το πως θα κάνω εγκατάσταση τις βασικές libs για προγραμματισμό C σε ubuntu.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Προτείνο to Anjuta έιναι εύχρηστο και ελαφρύ για τα libs δώσε στη conslole : sudo apt-get install build-essential An to distro σου είναι debian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankar Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 ubuntu έχω, τι αλλάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Legionnaire Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δεν αλλάζει. Την ίδια εντολή θα δώσεις. Επίσης γράψε και >sudo apt-get install manpages-dev για να έχεις και τα manpages. Θα σου φανούν χρήσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.