panoramix222000 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Θα ήθελα να μου πει κάνεις που θα βρω drivers για το Toshiba Satellite A210-183 για Feoda Core 8!!! Eυχαριστώ που με προσέξατε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Θες driver για ποιες συσκευές (π.χ.κάρτα γραφικών,κάρτα ήχου...); suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Για όλες τις συσκεύες θέλω drivers: Εντάξει την κάρτα γρφικών τα έχω! Δεν έχω: του LAN Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet του Wireless Realtek RTL8187B Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter του Bluetooth της ενσωματωμένης κάμερας, για την κάρτα ήχου Realtek HD Audio output για το drive CD/DVD Acoustic Silencer για το άναγνωστη κάρτων!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Για όλες τις συσκεύες θέλω drivers:Εντάξει την κάρτα γρφικών τα έχω! Δεν έχω: του LAN Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet του Wireless Realtek RTL8187B Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter του Bluetooth της ενσωματωμένης κάμερας, για την κάρτα ήχου Realtek HD Audio output για το drive CD/DVD Acoustic Silencer για το άναγνωστη κάρτων!!!! Λοιπον, για το πρώτο νομίζω οτι ο driver είναι εγκατεστημένος. Για το τρίτο κάνε εγκατάσταση στα πακέτα kbluetooth και kbluetoothmon. Για το 5ο άνοιξε μια κονσόλα και γίνε root,μετά γράψε alsaconf.(Εαν έχεις εγκαταστήσει τα πακέτα alsa-utils,alsa-lib,alsa-oss.) Για το 6ο κάνε mount το /dev/sr0. Για την κάμερα δεν μπορώ να σε βοηθήσω αν δεν ξέρω παραπάνω πληροφορίες γι'αυτήν. Δε μπόρεσα να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα σου,γι'αυτό σου απάντησα σε όσα ήξερα. suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ευχαριστώ suser, για την βοήθεια σου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.