supermann Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ Έχω ακούσει ότι οι εκτυπωτές HP έχουν την κεφαλή εκτύπωσης πάνω στο δοχείο μελάνης. Αυτό ισχύ για όλους τους εκτυπωτές hp? Στα πολημηχανηματα hp ΙΣΧΎ ΤΟ ΙΔΙΟ? Το ρωτώ αυτό γιατί θέλω να μην αγοράζω μελανιά αλλά να τα γεμίζω πάλι, αλλά άκουσα ότι μετά από λίγο καιρό χαλά η κεφαλή του εκτυπωτή. Οπότε αν η κεφαλή είναι πάνω στο δοχείο δεν θα υπάρχει πρόβλημα απλά θα πετώ το δοχείο κάποια στιγμή. Ισχύουν όλα αυτά? Δηλαδή θα μπορώ να χρησιμοποιώ ένα δοχείο μελάνης που θα το γεμίζω και να τυπώνω έγραφα και αν θέλω να τυπώνω κάποια φωτογραφία να χρησιμοποιώ original. δεν θα παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ο εκτυπωτής? Μπορείτε να μου προτείνετε ένα πολημηχανημα Hp σε μέτρια τιμή?
Shineboy Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Ναι ισχύει για τα περισότερα μοντέλα της HP (κυρίως αυτά που έχουν 1 μαύρο και 1 τρίχρωμο μελάνι). Η κεφαλή δε χαλάει από το γέμισμα απλά δε μπορεί να ξαναγεμίζει για πάντα... συνήθως αντέχει για 3-4 γεμίσματα, ανάλογα και τη χρήση φυσικά. Όταν "τα παίξει" η κεφαλή απλά αγοράζουμε νέο original μελάνι. Για οικιακή χρήση θα πρότεινα αυτο http://www.skroutz.gr/s/13001/HP-Deskjet-F2180.html?keyphrase=HP+DESKJET+F2180 που τα μελάνια και φτηνά είναι και ξαναγεμίζουν σχετικά εύκολα απόσο γνωρίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.