kouseni Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 ΕΧΩ ΕΝΑ PC ME WINDOWS NT ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ FORMAT ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ XP.TI ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
antonl Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Θα πρέπει να ορίσεις από το BIOS σαν πρώτη boot συσκευή το CD/DVD drive. Θα βάλεις ένα bootable CD των XP (σχεδόν όλα είναι) στο drive και από κει θα κάνει format/εγκατάσταση. Είσαι σίγουρος ότι το hardware του υπολογιστή θα σηκώσει τα XP; Ρωτάω επειδή για να αυτή τη στιγμή NT, πιθανόν να είναι αρκετά παλιός. Επίσης καλό θα ήταν να μην γράφεις μόνο με κεφαλαία
kouseni Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 παλιο είναι απο μια τράπεζα το πήρε ενας φίλος μου.Προσπαθώ να τον βοηθήσω.Δεν εχει πουθενα αυτές τις ρυθμίσεις που έγραψες.Εχω κάνει πολλά format σε pc αλλά αθτό με δυσκολεύει.Μήπως χρειάζεται δισκέτα πρώτα?
kouseni Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Αν βγάλω την παταριούλα απο το bios μπορεί να δορθωθεί?
antonl Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 [...]Δεν εχει πουθενα αυτές τις ρυθμίσεις που έγραψες[...] Είσαι βέβαιος πως δεν υπάρχει καμιά ρύθμιση σχετικά με Boot order/priority/κάτι; Έχοντας μέσα το CD των XP κατά το boot, συνεχίζει και φορτώνει τα NT κανονικά; [...]Μήπως χρειάζεται δισκέτα πρώτα? Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα δισκέτα για εγκατάσταση λειτουργικού ήταν για τα Win98 πριν το 2000. Ακόμα και να φτιάξεις μια boot disk δεν ξέρω πώς ακριβώς θα εγκαταστήσεις μετά τα XP. Δε νομίζω να αλλάξει κάτι αν βγάλεις τη μπαταρία. Αλλά ούτε χάνεις τίποτα αν το κάνεις. Καμιά ιδέα για το hardware του κουτιού δεν υπάρχει; Όχι, τίποτα αλλά αν πρόκειται για κανα Pentium με 32MB RAM, δεν αξίζει ο κόπος να παιδεύεσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.