liakos18 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Πρόσφατα εγκατέστησα το ConvertXtoDVD 3. Στην πρώτη ταινία που πήγα να μετατρέψω μου έβγαλε σφάλμα! Συγκεκριμένα στην περιγραφή έγραφε "Το αρχείο .../όνομα αρχείου.avi αγνοήθηκε. Ανεπανόρθωτο σφάλμα κατά την ανάγνωση.". Δοκίμασα και άλλα video αλλά σε όλα έβγαζε το ίδιο. Το παράξενο είναι ότι με την έκδοση 2.2.2 το έκαψα κανονικά!! Τι μπορεί να φταίει;
greekgreek Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Εγώ έχω το εξης πρόβλημα. Ενώ το πρόγραμμα το δουλευω εδω και πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα ,τις τελευταίες μέρες προσπάθησα να γράψω κάποια επεισόδια μιας σειρας σε μορφή mp4 και μου βγάζει συνέχεια πρόβλημα .
Hambos19 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 πολλά format αρχείων (mp4, mkv, rmvb κτλ κτλ) δεν τα αναγνωρίζει και θα πρέπει να τα μετατρέψετε.. κατα προτίμηση σε AVI
greekgreek Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δοκίμασα πολλές φορές να γράψω DVD(αρχεία σε μορφή mp4) με τις τελευταίες έκδοσεις του ConvertXtoDVD 3 και πάντα μου έβγαζε πρόβλημα. Δοκίμασα να κάνω DVD με το laptop ,όπου έχω παλιότερη έκδοση του ConvertXtoDVD 3, και μου το έγραψε το DVD κανονικά. Κατέβασα λοιπόν παλιότερη έκδοση του ConvertXtoDVD 3 και την έκανα εγκατάσταση στον υπολογιστή (ConvertXtoDVD 3.3.2.100) και μου έγραψε το DVD κανονικά.
micos000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Αφού αναφέρεστε σε συγκεκριμένες προβληματικές εκδόσεις, καλά είναι να λέτε και ποιές ακριβώς είναι αυτές για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι και να αποφεύγουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.