PCM Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Όχι είχα κλείσει και αποσυνδέσει το τροφοδοτικό.Τώρα όμως παρουσιάστηκε και 2ο πρόβλημα...για κάποιο λογο έχει φύγει ένα τρανσίστορ απο τον Ε8400, μιλάμε είναι η πιο γκαντέμικη μέρα στην ζωή μου.Απλά.
Vamire666 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 πω ρε φιλαρακι....πραγματικα στεναχωριεμαι τωρα αληθεια...λοιπον για μενα αυτο που εχεις να κανεις τωρα πια ειναι να δοκιμασεις τα parts σε καποιο φιλαρακι σου ενα ενα εκτος απο την cpu δηλαδη.αν δεις οτι ολα παιζουν τσιμπα εναν νεο επεξεργαστει και εισαι οκ. Σε περιπτωσει που εχει εγγυηση η cpu να την πας πισω!!!και αν δεν εχεις κανει καο o/c τοτε πεταξετους την στην μαπα!!! μια χαρη μονο δες αν η motherboard εχει το φοτακι της αναμενο...Προσοχη μην ξανα προσπαθησεις να τον αναψεις διχως καποια σωστη cpu εχω εμπειρια σε αυτα!!!!χαχαχα Υ.Γ. αν δεν καψεις δεν θα μαθεις!!!
PCM Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 υπάρχει περίπτωση να αντικαταστήσω το χαμένο pin κάπως? ας πούμε αν έβαζα ένα άλλο απο διαφορετικό επεξεργαστή?
sepultribe Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 χαχαχα ρε PCM... αυτα δε γινονται. γιαυτο και στα manual των επεξεργαστων λενε οτι θελουν ιδιαιτερη προσοχη και μεταχειριση. εαν γινει εστω και η παραμικρη ζημια αχρηστευεται πληρως
Vamire666 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Εγω φιλαρακι το ειχα παθει στο p4 το ειχα βαλει αναποδα οπως το καθαριζα ε και τελικα στραβοσα ποσα δοντακια.εκατσα και τα ενωσα 1,1 και στο τελευταιο εκανα την βλακια και το εσπασα!!!ομως λειτουργουσε!!!απο την εμπειρια μου και αφου ασχοληθηκα καταλαβα οτι εσπασα ενα δοντακι στο οποιο η cpu επερνε ρευμα και υπολειτουργουσε ετσι ανεβασα τα volt και μετα ημουν κυριος μεχρι που καποια στιγμη το εκαψα ολο το πσ
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Όχι είχα κλείσει και αποσυνδέσει το τροφοδοτικό.Τώρα όμως παρουσιάστηκε και 2ο πρόβλημα...για κάποιο λογο έχει φύγει ένα τρανσίστορ απο τον Ε8400, μιλάμε είναι η πιο γκαντέμικη μέρα στην ζωή μου.Απλά. Πώς έγινε αυτό? Αφού τα pins είναι πάνω στο socket πλέον και όχι στον επεξεργαστή...
6600gt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Πώς έγινε αυτό?Αφού τα pins είναι πάνω στο socket πλέον και όχι στον επεξεργαστή... Την ίδια απορία έχω και εγώ...πάντως βρε παιδιά αν δεν ξέρουμε κάτι ρωτάμε κάποιο φίλο ή τεχνικό πριν τοποθετήσουμε τα parts που έχουμε πάρει αλλιώς η καταστροφή είναι σίγουρη.
PCM Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Πώς έγινε αυτό?Αφού τα pins είναι πάνω στο socket πλέον και όχι στον επεξεργαστή... Την ίδια απορία έχω και εγώ...πάντως βρε παιδιά αν δεν ξέρουμε κάτι ρωτάμε κάποιο φίλο ή τεχνικό πριν τοποθετήσουμε τα parts που έχουμε πάρει αλλιώς η καταστροφή είναι σίγουρη. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέω υπολογιστή.Κάθε 6 μήνες κάνω αναβάθμιση. Αυτό μου συμβαίνει πρώτη φορά. Ερμμ τωρα ξεχνάω την ορολογία. Με τα pins εννοούσα αυτα τα "χρυσά" στρογγυλά spots που είναι κάτω απο το CPU.Το ένα απο αυτά λείπει. Και ξέρω πως έγινε, το έβγαλε ενας φίλος μου καταλάθος ενω τον είχα φονάξει να με βοηθήσει. Αλλά από οτι είδα στο Intel Datasheet λέει την λειτουργία του κάθε "spot". Παρατήρησα οτι μερικά spots δεν έχουν καμιά χρησιμότητα. Ισως να φανώ τυχερός και να λειτουργήσει στην καινούργια motherboard.παντως σας ευχαριστώ όλους,διάβασα ολα τα ποστς προσεκτικά και θα σας ενημερώσω για την κατάσταση το συντομότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.