PCM Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Αγόρασα ένα καινούργιο PC προχθές και σήμερα είναι χαλασμενο. Γίνεται ένα παράξενο πράγμα όταν ανοίγω το PC το CPU_FAN δουλεύει και μετά σταματάει για 1-2 δευτερόλεπτα σαν να έκλεισα το PC και μετά ξαναανάβει το PC αλλά δεν γίνεται τίποτα. Το μόνιτορ είναι σβηστό και δεν ακούγεται κανένα beep από το motherboard. Τι μπορεί να φταίει? Αν και έχω μια σοβαρή υποψία ότι φταίει η CPU. Specs Asrock 1600iTWINS P35 Intel Core 2 Duo 8400 2GB DDR-2 800MHz
Vamire666 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 να το πας πισω μην κατσεις να ασχοληθεις
sepultribe Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 αν ξερεις τα βασικα απο pc, τσεκαρε αν παταει σωστα η ψυχτρα. ειναι πολλα τα οποια μπορει να φταινε, αλλα αφου το pc ειναι πανω στην εγγυηση, πηγαινε το πισω και πες τους να το λυσουν και να το ξαναστησουν ps: ελπιζω να μην εκανες τπτ κακο (oc), ετσι?
6600gt Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Όπως είπαν και τα παιδιά αφού είναι πακέτο το pc καλύτερα να το πας πίσω και να μην το ανοίξεις για να μην χάσεις και την εγγύηση.
oinoikoz Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Η καλύτερη λύση είναι να το πας πίσω χωρίς να το πειράξεις και θα στο αλλάξουν.
kosmasgr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Πήρες πακέτο δηλαδή ? Πόσες φορές έχουμε πει δεν αγοράζουμε έτοιμα Pc από οποιαδήποτε εταιρία
liopyr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Όταν το πήρες το Pc δούλεψε, και χάλασε έτσι ξαφνικά? Η δεν έχεις καταφέρει ακόμα να το ξεκινήσεις? Αν ισχύει η πρώτη περίπτωση, κάνε reset το bios και μάλλον θα δουλέψει. Αν δεν τα καταφέρεις, μάλλον χρειάζεται update το Bios, μην ασχοληθείς εσύ, πήγαινε να στο φτιάξουν. Επειδή έχω HTPC με ASROCK μητρική πάντως, το ίδιο πράγμα συνέβη όταν δεν άντεχε άλλο overclock. (Λύθηκε με reset bios.)
PCM Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ήταν έτοιμο το PC το αγόρασα σε parts απο e-shop και.. το έστησα την πρώτη μέρα, και δούλευε κανονικά την επόμενη μέρα το άνοιξα για να συνδέσω μια PCI κάρτα δικτύου και δεν ξαναλειτούργησε απο τότε.
sepultribe Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ήταν έτοιμο το PC το αγόρασα σε parts απο e-shop και.. το έστησα την πρώτη μέρα, και δούλευε κανονικά την επόμενη μέρα το άνοιξα για να συνδέσω μια PCI κάρτα δικτύου και δεν ξαναλειτούργησε απο τότε. κανε ενα reset το cmos. αν μετα απο αυτο δε δουλεψει, λυστο και ξαναστηστο απο την αρχη (μη βγαλεις dvd,σκληρους κτλ, μονο οτι καλωδιο εχει πανω η m/b + το cpu, ψυχτρα και τη ram) με προσοχη. αν και παλι τπτ, πρεπει να προσπαθησεις να βρεις ποιο part παρουσιαζει το προβλημα. εδω ειμαστε για περαιτερω βοηθεια
PCM Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μόλις έβαλα μια άλλη CPU με το ίδιο socket, πάλι τιποτα,τα ξεσύνδεσα όλα...πάλι απόλυτη ηρεμία.Αρχίζω να πιστεύω ότι εχει καεί το motherboard.
sarakinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Φίλε μου αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα..μια από τα ίδια και εγώ ,ενώ μου δείχνει ότι το ρεύμα του είναι οκ δεν δουλεύει το fan της cpu και no signal στιν οθόνη..όλα τα άλλαξα,αλλά πάλι τπτ...έβαλα μια άλλη mobo (gigabyte,γιατι από asus έχω φρικάρει πλέον (5ο κρούσμα με asus προσωπικά) )..και όλα ρολόι...σου προτίνω να στείλεις πίσω την mobo ως ελλατωματική..αυτά απο μένα ..
dimokritos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 προσπάθησε να αναγνωρίσεις το πρόβλημα απο τα beep που κανει η μητρική. στο manual της μητρικής έχει οδηγό για να καταλάβεις τι δε πάει καλά.
Vamire666 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δεν ήταν έτοιμο το PC το αγόρασα σε parts απο e-shop και.. το έστησα την πρώτη μέρα, και δούλευε κανονικά την επόμενη μέρα το άνοιξα για να συνδέσω μια PCI κάρτα δικτύου και δεν ξαναλειτούργησε απο τότε. Ωχ ωχ κατι μου λεει αυτο!!! φιλος μολις εβαλες την καρτα pci ειχες αποσυνδεσει το τροφοδοτικο απο την mobo??? Ελπιζω να μην ειναι αυτο αλλα εγω ακριβος με τον ιδιο τροπο εκαψα mobo τροφοδοτικο καρτα γραφικων και σκληρους!!!! Ελπιζω να μην ειναι και σε σενα το ιδιο!!! Υ.Γ.1 να κλεινετε το τροφοδοτικο και να το βγαζετε καλου κακου απο το Mobo πριν απο οτι ειναι να βαλετε πανω στην mobo... Y.Γ.2 παλι καλα που το πσ μου το ειχα χρονια και εγινε οτι εγινε...αν δεν το εκαιγα απο O/C δεν θα επερνα καινουργιο οποτε το ειχα βαλει και σκοπο!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.