Προς το περιεχόμενο

Καινουργιο PC problem

PCM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα καινούργιο PC προχθές και σήμερα είναι χαλασμενο. Γίνεται ένα παράξενο πράγμα όταν ανοίγω το PC το CPU_FAN δουλεύει και μετά σταματάει για 1-2 δευτερόλεπτα σαν να έκλεισα το PC και μετά ξαναανάβει το PC αλλά δεν γίνεται τίποτα. Το μόνιτορ είναι σβηστό και δεν ακούγεται κανένα beep από το motherboard. Τι μπορεί να φταίει? Αν και έχω μια σοβαρή υποψία ότι φταίει η CPU.

Specs

Asrock 1600iTWINS P35

Intel Core 2 Duo 8400

2GB DDR-2 800MHz

Δημοσ.

αν ξερεις τα βασικα απο pc, τσεκαρε αν παταει σωστα η ψυχτρα. ειναι πολλα τα οποια μπορει να φταινε, αλλα αφου το pc ειναι πανω στην εγγυηση, πηγαινε το πισω και πες τους να το λυσουν και να το ξαναστησουν

ps: ελπιζω να μην εκανες τπτ κακο (oc), ετσι?

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά αφού είναι πακέτο το pc καλύτερα να το πας πίσω και να μην το ανοίξεις για να μην χάσεις και την εγγύηση.

Δημοσ.

Όταν το πήρες το Pc δούλεψε, και χάλασε έτσι ξαφνικά?

Η δεν έχεις καταφέρει ακόμα να το ξεκινήσεις?

Αν ισχύει η πρώτη περίπτωση, κάνε reset το bios και μάλλον θα δουλέψει.

Αν δεν τα καταφέρεις, μάλλον χρειάζεται update το Bios, μην ασχοληθείς εσύ, πήγαινε να στο φτιάξουν.

Επειδή έχω HTPC με ASROCK μητρική πάντως, το ίδιο πράγμα συνέβη όταν δεν άντεχε άλλο overclock.

(Λύθηκε με reset bios.) ;)

Δημοσ.

Δεν ήταν έτοιμο το PC το αγόρασα σε parts απο e-shop και.. το έστησα την πρώτη μέρα, και δούλευε κανονικά την επόμενη μέρα το άνοιξα για να συνδέσω μια PCI κάρτα δικτύου και δεν ξαναλειτούργησε απο τότε.

Δημοσ.
Δεν ήταν έτοιμο το PC το αγόρασα σε parts απο e-shop και.. το έστησα την πρώτη μέρα, και δούλευε κανονικά την επόμενη μέρα το άνοιξα για να συνδέσω μια PCI κάρτα δικτύου και δεν ξαναλειτούργησε απο τότε.

κανε ενα reset το cmos. αν μετα απο αυτο δε δουλεψει, λυστο και ξαναστηστο απο την αρχη (μη βγαλεις dvd,σκληρους κτλ, μονο οτι καλωδιο εχει πανω η m/b + το cpu, ψυχτρα και τη ram) με προσοχη. αν και παλι τπτ, πρεπει να προσπαθησεις να βρεις ποιο part παρουσιαζει το προβλημα. εδω ειμαστε για περαιτερω βοηθεια

Δημοσ.

Μόλις έβαλα μια άλλη CPU με το ίδιο socket, πάλι τιποτα,τα ξεσύνδεσα όλα...πάλι απόλυτη ηρεμία.Αρχίζω να πιστεύω ότι εχει καεί το motherboard.

Δημοσ.

Φίλε μου αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα..μια από τα ίδια και εγώ ,ενώ μου δείχνει ότι το ρεύμα του είναι οκ δεν δουλεύει το fan της cpu και no signal στιν οθόνη..όλα τα άλλαξα,αλλά πάλι τπτ...έβαλα μια άλλη mobo (gigabyte,γιατι από asus έχω φρικάρει πλέον (5ο κρούσμα με asus προσωπικά) )..και όλα ρολόι...σου προτίνω να στείλεις πίσω την mobo ως ελλατωματική..αυτά απο μένα ..

Δημοσ.

προσπάθησε να αναγνωρίσεις το πρόβλημα απο τα beep που κανει η μητρική. στο manual της μητρικής έχει οδηγό για να καταλάβεις τι δε πάει καλά.

Δημοσ.

Ωχ ωχ κατι μου λεει αυτο!!!:-D

φιλος μολις εβαλες την καρτα pci ειχες αποσυνδεσει το τροφοδοτικο απο την mobo???

Ελπιζω να μην ειναι αυτο αλλα εγω ακριβος με τον ιδιο τροπο εκαψα mobo τροφοδοτικο καρτα γραφικων και σκληρους!!!!

Ελπιζω να μην ειναι και σε σενα το ιδιο!!!

Υ.Γ.1 να κλεινετε το τροφοδοτικο και να το βγαζετε καλου κακου απο το Mobo πριν απο οτι ειναι να βαλετε πανω στην mobo...

Y.Γ.2 παλι καλα που το πσ μου το ειχα χρονια και εγινε οτι εγινε...αν δεν το εκαιγα απο O/C δεν θα επερνα καινουργιο οποτε το ειχα βαλει και σκοπο!!!!:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...