daniel's_saving_grace Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Το Bohemian Like You, η μεγάλη επιτυχία που εμφανίστηκε και στα διαφημιστικά σποτάκια της Vodafone έχει τώρα και ελληνική έκδοση. Το ελληνικό τραγούδι έχει πολύ πλάκα και φοβερούς στίχους! Δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα, όμως έχει διαρρεύσει από φιλικό πρόσωπο το πρώτο πρώιμο demo το οποίο και έχω στα χέρια μου. Το τραγούδι το έκανα ΜΡ3 και το έβαλα ήδη στο Audiogalaxy. Εχω βάλει δύο PC online που έχουν το τραγούδι ώστε να διαδοθεί σιγά σιγά στο δίκτυο.<p>Μπορείτε να το βρείτε στο Audiogalaxy εδώ: http://www.audiogalaxy.com/list/song.php?&g=273436917<p>Φιλικά, Βόξον
Cristina Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Akoma den irthe i seira tou na katevei stin lista tou audiogalaxy, omos exo mia aporia. Ti simenei to "Aresw" mesa stin parenthesi?
daniel's_saving_grace Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Cristina: <strong>Ti simenei to "Aresw" mesa stin parenthesi?</strong><hr></blockquote><p>Ο ελληνικός τίτλος! Αν και δεν έχει ονομαστεί επίσημα, υποθέτω ότι αυτός θα ήταν ο τίτλος που θα του έδιναν γιατί έτσι πάει το ρεφραίν.<p>Βόξον
Cue Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by daniel's saving grace: <strong><p>υποθέτω ότι αυτός θα ήταν ο τίτλος που θα του έδιναν γιατί έτσι πάει το ρεφραίν.<p>Βόξον</strong><hr></blockquote><p>"Cause I Like You Yeah I Like You"<p>Επειδή μου αρέσεις, ναι μου αρέσεις <p> Το ρεφρεν...
daniel's_saving_grace Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Cue: <strong><p>"Cause I Like You Yeah I Like You"<p>Επειδή μου αρέσεις, ναι μου αρέσεις <p> Το ρεφρεν...</strong><hr></blockquote><p>Στην ελληνική εκδοχή το ρεφραίν λέει:<p>Και αρέσω, ναι αρέσω, ναι αρέσω. Και μην μου κολλάς μην σε βαρέσω. Ναι αρέσω, αρέσω, αρέσω...<p>Βόξον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.