Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ήχο σε Linux Ubuntu!!

Hambos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω ένα Toshiba Sattelite Pro A120 και έχω βάλει Linux Ubuntu... όλα πάνε καλά εκτός με τον ήχο.. συνδέω το ηχοσύστημα με την υποδοχή του laptop και ακουγονται τα τραγούδια μόνο από τα ηχεία του laptop.. ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό? αν ναι πως μπορώ να το ρυθμίσω??

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, έχω ένα Toshiba Sattelite Pro A120 και έχω βάλει Linux Ubuntu... όλα πάνε καλά εκτός με τον ήχο.. συνδέω το ηχοσύστημα με την υποδοχή του laptop και ακουγονται τα τραγούδια μόνο από τα ηχεία του laptop.. ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό? αν ναι πως μπορώ να το ρυθμίσω??

Ευχαριστώ

Φιλε Hambo,

Εχω εχω και εγω sattelite a210-1vn και εχω το ιδιο προβλημα με τον ηχο.

Μετα απο λιγο ψαξιμο στο forum του Ubuntu ειδα οτι παιζει αυτο το προβλημα σε πολλους φορητους.Προτεινουν διαφορες λυσεις που αλλες δουλευουν αλλες οχι.Εγω δεν καταφερα να κανω την δικια μου να δουλεψει.Η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα παρα πολυ αλλα δεν καταφερα κατι.

Μπες στο forum και ψαξε μπορει να υπαρχει καμια νεα λυση.Θα προσπαθησω να σου στειλω το Link αργοτερα.Θα δοκιμασω να το ψαξω ξανα και εγω οταν ξαναβρω χρονο.

• 1 μήνα μετά...

Τελικα τοπροβλημα του ηχου με το line out λυθηκε με τους ALSA 1.0.16.Καταφερα σχεδον να το λυσω και με τους προηγουμενους κανοντας καποια edit αλλα και παλι ειχα προβληματα.Παντως με τους τελευταιους ALSA κανενα προβλημα και καμια επιπλεον ρυθμιση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...