vwpolo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Βρε παιδιά αν χαλάσει ενας δορυφόρος πως τον αλλάζουμε;;; Που μπορούμε να βρούμε μεμονωμένους δορυφόρους;;;;
MixalisX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Βρε παιδιά αν χαλάσει ενας δορυφόρος πως τον αλλάζουμε;;; Που μπορούμε να βρούμε μεμονωμένους δορυφόρους;;;; λογικά τον κανεις εγχειριση. Ανοιγμα, και πας σε ενα μαγαζακι με ηλεκρονικά και σου δίνουν έναν αντίστοιχο. Θα την βγάλεις πολύ φθηνά. Το μόνο ζόρι είναι να ανοίγει ο δορυφόρος γιατί πολοί ειναι φιξ.
Lefteris29 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Στα 5.1 ηχεια η και στα 7.1 με τα καλωδια πως τα βγαζετε περα? Αν και εχω 7.1 καρτα δεν εχω παρει ακομα αναλογα ηχεια γιατι εχω μακρια τα ραφια πισω μου και για να τα παω εκει φοβαμαι οτι θα γινεται μεγαλο μπερδεμα.
MixalisX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Στα 5.1 ηχεια η και στα 7.1 με τα καλωδια πως τα βγαζετε περα?Αν και εχω 7.1 καρτα δεν εχω παρει ακομα αναλογα ηχεια γιατι εχω μακρια τα ραφια πισω μου και για να τα παω εκει φοβαμαι οτι θα γινεται μεγαλο μπερδεμα. δεν είναι τίποτα φίλε μου. Για το κάθε ηχείο υπάρχουν χρωματάκια αντίστοιχα στα βύσματα. Πάντως το πρόβλημα μου συνήθως είναι με τα καλώδια ιδίαίτερα τα πίσω οπού συνήθως δεν φτάνουν. Συχνά χρειάζονται προεκτάσεις κατί πολύ εύκολο να βρείς σε κατάστημα με ηλεκτρονικά.
Lefteris29 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 δεν είναι τίποτα φίλε μου. Για το κάθε ηχείο υπάρχουν χρωματάκια αντίστοιχα στα βύσματα. Πάντως το πρόβλημα μου συνήθως είναι με τα καλώδια ιδίαίτερα τα πίσω οπού συνήθως δεν φτάνουν. Συχνά χρειάζονται προεκτάσεις κατί πολύ εύκολο να βρείς σε κατάστημα με ηλεκτρονικά. Στο πλαισιο βρισκεις προεκτασεις για τα καλωδια ηχειων?
u_n_f Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Τα logitech 5.1 ειναι πολυ καλα και οικονομικα! χ-530 χ540
AmiJIm Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Καλα 2.1 θα έλεγα εγώ.Αν κ οι εποχές που έβρισκες τα Yamaha έχουν περάσει.Δεν υπαρχει ζητηση για 2.1 πλεον να υποθεσω.
Droidlock Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Εγω θα ελεγα να παρεις καλα και οικονομικα 5.1 logitech η Creative
artshadows Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 υπαρχουν και τα HERCULES XPS 5.170 που ειναι και πολυ ομορφα και καλυτερα απο τα logitech και κανουν 65-70 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.