Προς το περιεχόμενο

Καλά 2.1 ή φθηνά 5.1????

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά αν χαλάσει ενας δορυφόρος πως τον αλλάζουμε;;; Που μπορούμε να βρούμε μεμονωμένους δορυφόρους;;;;

Δημοσ.
Βρε παιδιά αν χαλάσει ενας δορυφόρος πως τον αλλάζουμε;;; Που μπορούμε να βρούμε μεμονωμένους δορυφόρους;;;;

λογικά τον κανεις εγχειριση. Ανοιγμα, και πας σε ενα μαγαζακι με ηλεκρονικά και σου δίνουν έναν αντίστοιχο. Θα την βγάλεις πολύ φθηνά. Το μόνο ζόρι είναι να ανοίγει ο δορυφόρος γιατί πολοί ειναι φιξ.

Δημοσ.

Στα 5.1 ηχεια η και στα 7.1 με τα καλωδια πως τα βγαζετε περα?

Αν και εχω 7.1 καρτα δεν εχω παρει ακομα αναλογα ηχεια γιατι εχω μακρια τα ραφια πισω μου και για να τα παω εκει φοβαμαι οτι θα γινεται μεγαλο μπερδεμα.

Δημοσ.
Στα 5.1 ηχεια η και στα 7.1 με τα καλωδια πως τα βγαζετε περα?

Αν και εχω 7.1 καρτα δεν εχω παρει ακομα αναλογα ηχεια γιατι εχω μακρια τα ραφια πισω μου και για να τα παω εκει φοβαμαι οτι θα γινεται μεγαλο μπερδεμα.

δεν είναι τίποτα φίλε μου. Για το κάθε ηχείο υπάρχουν χρωματάκια αντίστοιχα στα βύσματα. Πάντως το πρόβλημα μου συνήθως είναι με τα καλώδια ιδίαίτερα τα πίσω οπού συνήθως δεν φτάνουν. Συχνά χρειάζονται προεκτάσεις κατί πολύ εύκολο να βρείς σε κατάστημα με ηλεκτρονικά.

Δημοσ.
δεν είναι τίποτα φίλε μου. Για το κάθε ηχείο υπάρχουν χρωματάκια αντίστοιχα στα βύσματα. Πάντως το πρόβλημα μου συνήθως είναι με τα καλώδια ιδίαίτερα τα πίσω οπού συνήθως δεν φτάνουν. Συχνά χρειάζονται προεκτάσεις κατί πολύ εύκολο να βρείς σε κατάστημα με ηλεκτρονικά.

Στο πλαισιο βρισκεις προεκτασεις για τα καλωδια ηχειων?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλα 2.1 θα έλεγα εγώ.Αν κ οι εποχές που έβρισκες τα Yamaha έχουν περάσει.Δεν υπαρχει ζητηση για 2.1 πλεον να υποθεσω.

Δημοσ.

υπαρχουν και τα HERCULES XPS 5.170 που ειναι και πολυ ομορφα και καλυτερα απο τα logitech και κανουν 65-70 ευρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...