Προς το περιεχόμενο

Δεν δουλεύει το ριμάδι!

sarakinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΛΕΩ για την περίπτωση που σου πουν από e-shop ότι "Κε sarakinos,τη μητρική σας τη δοκιμάσαμε και δουλεύει,ελάτε να την παραλάβετε".ΤΟΤΕ ίσως κάτι παίζει με BIOS και επεξεργαστή(δεν σου ΠΡΟΤΕΙΝΑ εγώ BIOS update,απλά είπα ΜΗΝ κάνεις,πριν την τσεκάρουν αν είναι καμμένη ή όχι).Κι ΑΝ δεν είναι,και θέλεις,ίσως μπορέσεις να κάνεις,βάζοντας πχ έναν παλιότερο επεξεργαστή,ίσα-ίσα για το update....

Δημοσ.

Μια σκεπψη που μου ηρθε και εμενα ειναι μηπως εχει κανενα προβλημα το ανεμηστηρακι της CPU και δεν ξεκιναει ο υπολογιστης διοτι εχει Fail-safe συστημα για να μην καψει τον επεξεργστη .Δοκιμασε αν ειναι δυνατον με αλλο ανεμιστηρακι

Δημοσ.

Δοκίμασα φιλε μου και άλλο ανεμιστήρα και άλλο cpu...τελικά έστειλα mail στο e-shop και θα την στείλω πίσω..επειδή είδη προμηθεύτικα άλλη , αυτή η mobo πωλείται ένα 15άρι κάτω απο την τιμή της :)

Δημοσ.

καλησπερα,λοιπον εισαι σιγουρος οτι εχεις συνδεσει το ρευμα της cpu στην μητρικη?την μητρικη οταν την εβαλες πατουσε πανω σε βασουλες?μηπως βραχυκυκλωσε,και δες μια μια τις μνημες μηπως δεν δουλευει καμια,βγαλε την cpu και κσαναβαλτην πρεπει να παταει τελεια ο ανεμιστηρας της για να δουλεψει,βγαλτα ολα πανω απο την μητρικη και αναψε την να εχει πανω μια μνημη και cpu

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις Clear τη CMOS του BIOS με το αντίστοιχο Jumper πάνω στη μητρική; Είχα αγοράσει μια Gigabyte P35 και είχα τα ίδια συμπτώματα. Μετά το clear ξεκινησε κανονικά. Καλη τύχη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...