Προς το περιεχόμενο

εντυπωσεις για sony vaio fz31z

lambroukos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εν λογω μοντελο το αγορασε προχθες ο κολλητος μου απο e-shop 1779eyrw....την επομενη μερα πηγα σπιτι του να του ριξω μια ματια....καλα ειναι απιστευτο!!η ram των 4 gb του δινει αλλον αερα....το μονο αρνητικο ειναι ο σκληρος στην 4200rpm....(και εγγυηση φυσικα..)!

Δημοσ.

το πηρε ο ξαδερφος μου προχθες 1600Ε αλλα παραγελλια 1 βδομαδα .Το εσοπ δεν εχει καλες τιμες στα σονυ πολλες φορες.

Επισης ...δεν εχει σχεση αυτο που λες με τα 4 ram...δηλαδη τι αερα του δινει ? Οπως παει με τα 2 ετσι παει και με τα 4....σε χρηση windows παντα....αλλα σπανια προγραμμα να ξεπερασει τα 1,6-1,7.Παιχνιδια και εξαιρετικα βαριες εφαρμογες δεν το συζηταω.Αλλα τα 4 δεν ειναι και κανα προσων μεγαλο... ελαχιστο κοστος.

Επισης Η εγγυηση στα σονυ ΔΕΝ ειναι μειονεκτημα,ειναι εξω απο την Ελλαδα ειναι με αλλα συστηματα και αλλες προδιαγραφες ,επισης ειναι αρκετα γρηγοροι(εστειλα Σαββατο δευτερα ειχε γινει διαγνωση και παραγγελια μητρικης....τριτη.... τεταρτη ηρθε Θεσσαλονικη Προβλημα ? Αλλαγη μητρικης επειδη επαιζα με ενα ανεμηστηρακι usb καταλαθος ενω το ειχα διαλυσει καποιο καλωδιο ακουμπησε την θυρα 1394 και καηκε η μητρικη.Εκανα το λαλακα και ειναι εδω σαν καινουριο....1 μηνα πριν ληξει η 3ετης επεκταση) Πειτε μου ποια αλλη εταιρια εκτος dell σε τοσες λιγες μερες θα ειχε επισκευασει τετοια βλαβη σε μοντελο 3 ετιας ?και ειδικα στην ελλαδα τετοια προβληματa = κατα 80% παραγγελια ανταλακτικων που σημαινει πανω απο βδομαδα στην καλυτερη... οποτε το θεωρω μεγαλο προσων για τα σονυ αρκει να ακολουθησεις πιστα την διαδικασια και με μεγαλη προσοχη για την αποστολη κτλ.

Επισης στα sony πληρωνεις κορυφαια οθονη ,ποιοτητα πλαστικων,ψυξη, αθορυβη λειτουργια,φοβερο e-support.Δοκιμασα ολες τις καλες μαρκες αλλα κολλησα στα vaio ειδικα για την οθονη για το πλαστικα τους ειδικα στο πανω μερος(απο πισω απο την οθονη) ειναι μακραν η καλυτερη επικαλυψη που εχω δει(οχι στα φτηνα vaio).

Οσο για τον σκληρο...νομιζω οτι δεν εχεικαι τοση επιπτωση στις περισωτερες εφαρμογες και επισης καταναλωνει λιγοτερο και ειναι λιγοτερο θερμος και πολυ αθορυβος.Εγω του εβαλα καταυθειαν 7200 αλλα με τα απο κανα μηνα εβαλα πισω τον παλιο....δεν αξιζε για την χρηση που του εκανα.Πες του φιλου σου οτι εαν θελει να το κρατησει για πανω απο χρονο να κανει επεκταση εγγυησης...γιατι εαν χαλασει εκτος εγγυησης..μονο τα μεταφορικα ειναι 160..και για να αλλαξεις απλα εν απληκτρολογιο και tuch pad θες ακομα 230Ε...φαντασου αλλες ζημιες...βαρανε 800-900 για πλακα οποτε παιρνεις καινουριο.

Αυτα τα πολλα απο εμενα να του ευχηθουμε καλη συμβιωση και απροβληματιστη και...μην ανυσηχει με τους πολεμιους...απλα η δενε ιχαν ποτε vaio η ηταν τοσο ατυχοι που ετυχαν σε προβληματικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...