spokoen Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Γεια χαρα σε ολους! Να πω την αληθεια σας γραφω απο το εξωτερικο και μολις πριν απο λιγο ανακαλυψα τυχαια αυτο το forum. Πω πω τι γινεται εδω ρε παιδια? Βρηκα τον παραδεισο? ! Και να το πρωτο μου post-ακι. Πριν απο λιγες μερες αγορασα εναν ασυρματο router για να μπορω το LAN internet που εχω σπιτι να το "πιανω" σε ολα τα δωματια, ακομα και στην τουαλετα (χα χα) Δεν ξερω πολλα απο δικτυα, αλλα "τα παιρνω" ευκολα και εχω μία αλφα εμπειρια απο υπολογιστες! Θα ηθελα να σας παρακαλεσω παρα πολυ να μου εξηγησετε πως να ρυθμισω τον ρουτερ μου ωστε να σερφαρω στο ιντερνετ γρηγορα και με ασφαλεια! Ειδα οτι εχει πολλες ρυθμισεις (ip filterig, mac adress filtering και αλλα πολλα!), αλλα ολα αυτα δεν μου λενε τιποτα.Δεν ξερω πως να αλλαξω το password και το ονονα του ρουτερ. Πριν αρχισουν λοιπον ολα τα τσακαλακια της γειτονιας να παιζουν με τον υπολογιστη μου, το e-mail μου και την ιντερνετ συνδεση μου....ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ! Αν μπορεσετε λοιπον να με βοηθησετε (αφου ειπα ποιο μοντελο εχω) και να μου εξηγησετε σε γενικες γραμμες τι πρεπει να ξερει ενας αρχαριος προς προχωρημενος θα σας ειμαι παρα πολυ υποχρεωμενος! Θα μπορουσα να στειλω και screenshot! Περιμενω απαντηση !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.