pan-pan Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα Λοιπον πριν κανα 2 μηνες αγορασα εναν καινουργιο δισκο για το macbook μου. Συγκεκριμένα αυτον http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=2752165. Και ενω τον πρωτο καιρο ηταν ολα κομπλε (οχι πως ειδα την τρελη διαφορα που περίμενα στις 7200) εδω και κανα 2 βδομαδες συχνα πυκνα, και ολο ενα και συχνοτερα, ακουγετε ενα μικρο κλικ το οποιο μου σπαει τα νευρα!! Τι μπορει να φταει?
gdp77 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Έ ρε γλέντια... Κάτι τέτοιο παίζει και με τον δικό μου 7200.10 320GB Seagate. Toν έχω κανά χρόνο... Καταρχήν φίλε μου, κατεβάζεις το διαγνωστικό της seagate και ελέγχεις το δίσκο. Αν σου δείξει ότι είσαι ok, τότε κατά πάσα πιθανότητα είσαι. Ούτως η άλλως, κρατάς ΠΑΝΤΑ backup τα δεδομένα σου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 [...]Καταρχήν φίλε μου, κατεβάζεις το διαγνωστικό της seagate και ελέγχεις το δίσκο. Αν σου δείξει ότι είσαι ok, τότε κατά πάσα πιθανότητα είσαι. Ούτως η άλλως, κρατάς ΠΑΝΤΑ backup τα δεδομένα σου. Έχει η Seagate διαγνωστικό πρόγραμμα που δουλεύει σε MacOS X;
pan-pan Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 οντως η seagate δεν εχει διαγνωστικα για mac...αν και η apple χρησιμοποιει δισκους της. ο δισκος ειναι μεσα στην εγγυηση. μπορω να τον παω να μου τον αλλαξουν η δεν δικαιολογείται κατι τετοιο για το προβλημα που εχω? Παντως ειναι πολυ εκνευριστικός ο ηχος...
haHa Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Τρεξε ενα προγραμμα που δειχνει τα δεδομενα S.M.A.R.T. πχ: http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/23232 Αν σε καποιο απο αυτα ειναι κατω απο το επιτρεπτο οριο,τοτε δικαιουσε σιγουρα αλλαγη. Μονο με το θορυβο,δυσκολα θα στον αλλαξουν.Εξαρταται απο το μαγαζι. Αν δεν στον αλλαξουν μονο με την αιτιολογια του θορυβου, απευθυνσου στην seagate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.