theo182 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας. Είμαι σχετικά νέος στη κοινότητα του insomnia και γενικά στους Η/Υ και θέλω να ρωτήσω κάτι. Αγόρασα πριν 4 μήνες περίπου ένα Η/Υ απο το Πλαίσιο. Είναι πολύ καλός(για μένα βέβαια και τισ απαιτήσεις μου) Εχει 1 τετραπύρινο quad της intel kai μητρική asus 5pl-mx με 1 gigabyte Ram στα 667 και λειτουργικό vista.Αγόρασα χθες απο e-shop 1 μνήμη και αυτή στα 667 αλλά μου είπανε οτι πρέπει να προσέξω να την βάλω σε dual-channel αλλιώς δε θα δω και σπυδαία διαφορά.... Από τo manual δε καταλαβα τίποτα... Τι είναι το dual-channel???? Tι πρέπει να κάνω ακριβώς???? Αν πρέπει να ρυθμήσω κάτι απο το bios πείτε μου απο που ανοίγει,που να πάω,τι να αλλάξω Εάν μπορείτε λίγο λεπτομερώς γιατί είμαι σχετικά αρχάριος. Ευχαριστώ εκ των προτέρον
u_n_f Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Αρκει να βαλεις την δευτερη που αγορασες στην σωστη υποδοχη! Η μητρικη σου λογικα θα εχει 4 υποδοχες που ειναι ανα δυο ζευγαρια χρωματικα. Δες τι χρωμα εχει η υποδοχη που ειναι ηδη κατηλημενη και βαλε στην 2ή ελευθερη του ιδιου χρωματος αυτην που αγορασες!
theo182 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 katarxin se euxaristo poli pou apantises... i mitriki mou exei 2 theseis gia ram ddr2 opote th vazo kanonika sthn 2h thesi pou eiani keni kai den peirazo tpt allo????
outlaw star Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 τη βάζεις πάνω ανοίγεις το pc παίζει κανονικά ..τέλος!
u_n_f Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 katarxin se euxaristo polipou apantises... i mitriki mou exei 2 theseis gia ram ddr2 opote th vazo kanonika sthn 2h thesi pou eiani keni kai den peirazo tpt allo???? Ακριβως
antonl Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 [offtopic] [...]Αγόρασα χθες απο e-shop 1 μνήμη και αυτή στα 667 αλλά μου είπανε οτι πρέπει να προσέξω να την βάλω σε dual-channel αλλιώς δε θα δω και σπυδαία διαφορά....[...] Πάντα ήμουν περήφανος για την επαγγελματική κατάρτιση των πωλητών της συγκεκριμένης αλυσίδας καταστημάτων. Έστω για μεγάλο μέρος αυτών. [/offtopic]
pusher Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Κατέβασε το CPU-Z, τρεξ' το και δες στην καρτέλα "Memory", στο πεδίο "Channels #" εάν οι μνήμες τρέχουν σε single ή dual channel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.