Xvipes Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα. Παρατήρησα ότι εδώ και 2 εβδομάδες η dsl μου μοιάζει σαν να έχει κόφτες... Τι εννοώ. Στα video από youtube ξεκινάει και κατεβάζει με 230kb/s και στα καπάκια πέφτει στα 100kb/s για 5-10 sec μετά πάλι στα 230kb/s και πάει έτσι συνέχεια... Τα απογεύματα το ίδιο αλλά με μειωμένες ταχύτητες...δλδ cap 120kb/s και πέφτει στα 40-50 kb/s και πάει λέγοντας... έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο εσείς? Έχω otenet 2mbit και είμαι Χανιά κέντρο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 dimitri o Xvipes μιλάει για youtube όχι για p2p programs... προφανώς κάτι παίζει με το dslam του...πιταρισμένο maybe...
dimitris2006 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 σορρυ, ο τιτλος σε συνδιασμο με αυτα που γινονται τελευταια στον οτε με περεπεμπψε αλλου...
Xvipes Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Ναι και εγώ από εκεί το σκέφτηκα για τους κόφτες αλλά είναι γενικός σε θέμα download όχι μόνο από p2p. Απλά μου κάνει εντύπωση πως ξαφνικά "pitare" το dslam μέσα σε 1 μέρα... Κανένας άλλος που να έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα είτε είναι στα Χανιά είτε όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.