adi32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 ειχα κι εγω προβλημα με το catalyst δε νομιζω οτι πρεπει να φτανουμε σε φορματ καθε λιγο και λιγακι εβγαλα τους 7.12 εβγαλα το net framework 2 εβαλα το net framework 1 και το update του μετα εβαλα το net framework 2 και μετα εβαλα τους 7.11 και επαιξε
antipathiks Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 το προβλημα με τις 3870 χ2 ειναι οτι δεν υποστηριζονται ακομη σε crossfire απο την ati...θα τις υποστηριζει αποτην εκδοση 8.3 και μετα , οποτε μην παιδευσαι τζαμπα.
behos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 εμενα παντως μια 3870χ2 που εχω το gpu-z μου δειχνει οτι το CF ειναι ενεργοποπιημενο και την βλεπει σαν 2 3870 των 512Mb εκαστη.. (εχω catalyst 8.2 και .net framework 3)
sTaNLeY Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Οποτε θα περιμενω τους καινουργιους drivers καλου/κακκου. Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια παντος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 το προβλημα με τις 3870 χ2 ειναι οτι δεν υποστηριζονται ακομη σε crossfire απο την ati...θα τις υποστηριζει αποτην εκδοση 8.3 και μετα , οποτε μην παιδευσαι τζαμπα. με τους 8.3 θα υποστηρίζονται 2χ HD3870X2...δλδ quad crossfire... o stanley έχει μόνο μία HD3870X2 άρα είναι οκ και με τους 8.2 Catalyst
antipathiks Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 και ομως δεν λειτουργουν σωστα με τους 8.2 , αν κανεις ενα benchmark θα δεις οτι προσθετει ελαχιστα στις επιδοσεις η δευτερη καρτα, αν καταφερεις να την ρυθμισεις . υπαρχει ομως ενα third party utility με το οποιο πραγματοποιειται επιτυχως το crossfire, αλλα αυτη τη στιγμη μου διαφευγει το ονομα του, αν θελετε σας στο στελνω αυριο.
sTaNLeY Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Αν θες ναι ενημεροσε σχετικα με αυτο. Τωρα το οτι ειμαι ok με τους 8.2 αυτο ειναι σχετικο. Προς το παρον δεν εχω κανει install τους 8.2 απλα εχω βαλει drivers χωρις το catalyst control center και ειναι οκ. οταν βαλω και το control center θα ενημεροσω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 και ομως δεν λειτουργουν σωστα με τους 8.2 , αν κανεις ενα benchmark θα δεις οτι προσθετει ελαχιστα στις επιδοσεις η δευτερη καρτα, αν καταφερεις να την ρυθμισεις . υπαρχει ομως ενα third party utility με το οποιο πραγματοποιειται επιτυχως το crossfire, αλλα αυτη τη στιγμη μου διαφευγει το ονομα του, αν θελετε σας στο στελνω αυριο. το αν εκμεταλεύονται οι εφαρμογές είναι άλλο θέμα από το αν υποστηρίζουν οι drivers την συγκεκριμένη κάρτα... εσύ μίλησες για υποστήριξη όχι για optimization...
antipathiks Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 το να τις βλεπουν σωστα τα προγραμματα συμπεριλαμβανομενου του catalyst control center, ειναι απαραιτητο για μια καρτα να λειτουργησει, αν οχι τοτε δεν παιζει σωστα. ειναι τοσο απλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 δεν είναι καθόλου απλό...αλλιώς η ATI θα έβγαζε μπαμ μπαμ UBER DRIVERS για uber perfomance
antipathiks Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 κι ομως ειναι απλο , οταν εβγαλε την 3870 χ2 σε crossfire θα επρεπε να παιζει απροβληματιστα με το ccc , αφου ομως δεν παιζει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 το ότι είναι απλό/αυτονόητο για εμάς δεν σημαίνει όμως πως είναι απλό για να υλοποιηθεί
sTaNLeY Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Καλησπερα και παλι... Μολις εκανα install τους 8.3 Η διαδικασια ηταν η ακολουθη: uninstall ati drivers απο το προγραμμα απεγκαταστασης της ati - uninstall microsoft visual C++ - run tuneup maintenance(προερετικα ετσι για να καθαρισει και registry) και το προβλημα παραμενει το ιδιο, για οσους δε θυμουνται ας ανατρεξουν στο πρωτο post που εκανα. Κοινος με λιγα λογια δεν μπορω να ενεργοποιησω το crossfire με την καμια... Ετσι μου ερχετε να περασω τιποτα ωmega drivers...
emi78 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω, έχω και εγώ Sapphire 3870 Χ2 και έχω περάσει τους 8.3 μαζί με catalyst τον οποίο βλέπω και μπορώ να ανοίξω και να αλλάξω τις ρυθμίσεις του με περασμένα .ΝΕΤ 2.0 framework, C++ ...κ.τ.λ. Βέβαια στις ρυθμίσεις 3D του catalyst δεν υπάρχει επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση crossfire.
sTaNLeY Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Net framework,C++ εχουν γινει install και γενικος full updates των windows και μετα install τους drivers. Δεν εχει επιλογη για enable/disable crossfire? Το υπεθεσα διοτι οταν κανω right click - properties - settings μου βγαζει στην επιλογη των desktop 4 διαφορετικες επιφανειες εργασιας οπου αν επιλεξω 2 απο αυτες και πατισω οκ μου βγενει ενα μυνημα που λεει "Crossfire is now enabled check your settings" και υποθετω ειναι απαραιτητο να εχω προσβαση στο catalyst control center...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.