Προς το περιεχόμενο

Τα φωτα σας για επιλογη laptop

BRAXOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1on δεν ειπα οτι ειμαι απολυτος.Το υπονοουμενο δεν σε βλεπω και καθολου ...εσυ το εθιξες στο 1ο σου ποστ....Μην κανεις το μαγκα γιατι οι αναγκες του παιδιου περιοριζοντε στα χρηματα του 1ον και 2ον ειναι οτι καλιτερο βρηκα σε αυτην την τιμη....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907901

βρες κατι καλυτερο απο αυτο ....Ενα ποστ το ξεκινησες και αν θυμαμαι καλα ελεγες οτι δεν εχει σχεση αν ειναι η CPU amd ,intel κτλ....λες ο amd να ειναι ιδιας ποιοτητας με την intel? ...σαν μηχανικος υπολογιστων ισως ξερω κατι καλυτερο απο εσενα ...ειναι η δουλεια μου ρε φιλε οπως και να το κανουμε ειμαι μεσα στον κυκλο....εσυ επειδη δεν ξερω ....μαλλον εισαι εξω....μπραβο σου που ασχολισε με την τεχνολογια αλλα σιγουρα δεν τα ξερουμε και ολα....να παραδεχεσαι !!!!για αυτο υπαρχει και το επαγγελμα μας...το σπουδασα ρε αδερφε δεν το εμαθα απο το ιντερνετ....Εγω κοβω αυτην την κουβεντα !!!!Θα χαρω σε αλλο ποστ να συζηταμε μαζι περι χαρ/κων των η/υ και οχι να λεει τι ειναι ο καθενας....ΤΕΛΟΣ!

Δημοσ.

Συμφωνώ να το σταματήσουμε εδώ και χαίρομαι επίσης όπως γράφεις να κάνουμε κουβέντα σε κάποιο άλλο topic για χαρακτηρτιστικά και ότι σχετικό.

Εχω όμως μια-δύο ερώτησεις καθώς νομίζω ότι αυτο θα ενδιέφερε πολλούς χρήστες, αν όντως ισχύει.

Επειδή έγραφες ότι "όποιος προτείνει ΗΡ είναι εκτός τόπου και χρόνου", το σέρβις της ΗΡ έχει πέσει τόσο πολύ που ξεπεράστηκε από την Acer?

Και επειδή μιλάμε για φορητούς που όπως έγραφες είναι και πιο ευαίσθητα μηχανήματα και απαιτούν καλύτερη μεταχείριση κτλ, είναι καλύτερο να πάρω έναν φορητό Acer με 1 έτος εγγύηση από έναν ΗΡ με 3 ?

Δημοσ.
.Απλα ειδα οτι καπιος εγραψε οτι προτεινετε συνεχως τα HP .

Επειδή πιθανότατα αναφέρεσαι σε δικό μου post να ξεκαθαρίσω κάτι: ήταν καθαρά χιουμοριστικό προς τον michalis, επειδή τελευταία το συγκεκριμένο μοντέλο το προτείνει συχνά γιατί όντως στα λεφτά του είναι μια πολύ καλή επιλογή. Έχει προτείνει άπειρες φορές και Toshiba, Sony κτλ. Οι μόνιμοι θαμώνες του forum μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Και νομίζω ότι πριν βιαστούμε να κατηγορήσουμε κάποιον, καλό είναι να έχουμε μια σφαιρικότερη αντίληψη περί της παρουσίας του εν γένει στο forum αλλά και των απόψεων του.

Οι απόψεις, οι τοποθετήσεις και οι συμβουλές του michali είναι πάντα τεκμηριωμένες, αξιοκρατικές και με διάθεση να βοηθήσει και να ενημερώσει. Ποτέ δεν έγραψε πως "αυτό είναι το καλύτερο, πάει και τέλειωσε" αλλά πως ότι "κατά την γνώμη μου αυτό είναι καλύτερο για τον χ και ψ λόγο".

Είμαστε εδώ για να ανταλλάσουμε απόψεις και όχι πυρά. Ελπίζω το θέμα να θεωρείται λήξαν και να προχωρήσουμε μαζί σε μια νέα εποχή! :-D

Δημοσ.

Επιμενω στην ποιότητα Τοσίμπα με ποιοτητα υλικών και κατασκευής, αλλά με 2 χρόνια εγγύηση και φυσικά πλούσια υποσυστήματα μαζί με ΒΤ και κάμερα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...