andreas_360 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ξαφνικά το προγραμμα που χρησιμοποιώ για dvd lebeling (light scribe template lebeler version 1.10.23.1) μου δεν αναγνωσριζει το light scribe dvd-rw (μυνημα "no light scribe drives found). Μέχρι εχθές εκαιγα κανονικά και από την καλή και από την ανάποδη.
behos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Ξαφνικά το προγραμμα που χρησιμοποιώ για dvd lebeling (light scribe template lebeler version 1.10.23.1) μου δεν αναγνωσριζει το light scribe dvd-rw (μυνημα "no light scribe drives found). Μέχρι εχθές εκαιγα κανονικά και από την καλή και από την ανάποδη. σε μια καινουργια κεντρικη μοναδα που εχω δεν εχω καταφερει να ενεργοποιησω την lightscribe δυνατοτητα παντως. εχω 1 drive NEC και ενα ASUS και τα 2 υποστηριζουν την εν λογω τεχνολογια... καμια ιδεα πως ενεργοποιω αυτη την δυνατοτητα??
andreas_360 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Εγώ έχω το GSA-H42L της LG. Ενώ καταφερα να ετυπώσω 2 DVD πριν μια βδομάδα από τότε το προγραμμα που χρησιμοποιω να εκτυπωση ετικετων δεν αναγνωρίζει κανένα light scribe οδηγό στον υπολογιστή μου. Πριν μου δημιουργηθεί το πρόβλημα με το light Scribe είχα πρόβλημα με το ανοιγμα των σκληρών δίσκών όπου επρεπε να τους κάνω "explore" και όχι "open" για να τους δω. Αυτό το πρόβλημα το έλυσα μεσα από τη διαδιασία που πρώτεινε ο spooksville21 στο σχετικό θέμα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=240798 Πιστέυω ότι η λύση του ενός προβλήματος (ανοιγμα σκληρών) δημιουργησε το άλλο (μη αναγνωσρηση light scribe drive). Η πλάκα είναι ότι από τον ιδιο οδηγό ακουω cd και βλέπω dvd μια χαρα. Για το πως θα κάψεις dvd ετικέτες με light scribe μπες στο επισημο site και θα καταλάβεις τα πάντα http://www.lightscribe.com/ Αναμένω βοήθεια στο πρόβλημα μου. Κοντεβω να τρελαθώ. Έχω κάνει Update του firmware του LG. Ενημέρωσα το light scribe software με την τελευταία έκδοση του. Τίποτα Τίποτα Τίποτα.
bikey77 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα όταν, προσπαθώντας να "ελαφρύνω" λίγο το σύστημα, απενεργοποίησα τα lightscribe services από το Control Panel->Administratinve tools. Μετά κατάλαβα ότι αυτά πρέπει να τρέχουν για να αναγνωρίζει τα drives και τα επανενεργοποίησα. Δες μήπως έχει γίνει κάτι τέτοιο (πρέπει δλδ να είναι Startup: Automatic).
andreas_360 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Το στέκαρα αλλα η επιλογή που λες είναι ενεργοποιηένη. Καμια άλλη ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει???
andreas_360 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 άσε, το έλυσα μόνος μου. Με παιδεψε λιγο άλλα βρήκα τη λύση (η οποόια ήταν κάτω από τη μυτη μου). Τα λέμε.
oneofthem Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 υποθέτω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μας τη γράψεις κιόλας έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.