Προς το περιεχόμενο

Προβλημα επανεκινησης

alexiou92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια, το σαραβαλο τις τελευταιες μερες κανει μονο του στα καλα καθουμενα επανεκινηση. Εκει που διαβαζω στο forum κλεινει και ανοιγει. Και εκτος αφτου οταν ανοιξει δεν θα βλεπει τους 2 απο τους 3 σκληρους. Και αντε παλι κανα 2 επανεκινησεις για να τους δει. Μπορει να κανει καθε 5 λεπτα, αλλα μπορει να κατσει ανοιχτος και ωρες χωρισ να κλεισει.

Και κατι που παρατηρησα, χωρις να μαι απολυτα σιγουρος. Δεν κανει επανεκινηση οταν αφου ανοιξει και δεν βλεπει τους σκληρους, δεν τον ξανακανω και μενω μονο με τον ενα που εχει τα παραθυρα.

Μπορει να φταινε οι αλλοι οι σκληροι?

Βεβαια δεν με πολυ νοιαζει, γιατι χτες εκανα παραγγελεια καινουριο. Αλλα τον θελω και αφτον και κυριως δεν θελω να χασω τα δεδομενα μου στους σκληρους.

Δημοσ.

μαλλον το τροφοτικο τα παιξε.

μπορει βεβαια να φταιει η μητρικη.

αν μηνεις μονο με ενα τσιπακι μνημης δουλευει? συνιστω να βαλεις ανα ενα τα τσιπακια μνημης και να κανεις memtest

Δημοσ.

Κάνε ένα backup τον σκληρό σου για καλό και για κακό (ή τουλάχιστον τα αρχεία που δεν θέλεις να χάσεις). Σαν να είναι έτοιμος να κλατάρει μου φαίνεται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχεις μάλλον αρκετές συσκευές που παίρνουν ρεύμα από το τροφοδοτικό και να μην ανταποκρίνεται γι αυτό το λόγο.

Εκτός αυτού πόση μνήμη ram διαθέτεις;

Δημοσ.

υπάρχει και μια τρίτη περιπτώσει να έχεις ιο αλλα μάλλον πρόβλημα τροφοδοσίας έχεις κοίτα και για ιούς παλιά είχα το ειδιό πρόβλημα μου έκανε συνεχεια "επανεκιισει" αλλα τελικά είχα ιο

Δημοσ.

ηρεμήστε ρε παιδιά...Μόνο τα Σκόπια δεν είπατε ότι φταίνε...

Αφού μετά την επανεκκίνηση δεν φαίνονται οι δίσκοι=τροφοδοτικό.Κι επειδή δε νομίζω να είναι κάτω από 240W ,δεν νομίζω επίσης να είναι "ανεπαρκές" απλά.

Δοκιμάζεις ένα άλλο,κατά προτίμηση τουλάχιστον 350W,και αφού δεις ότι αυτό ήταν,το κρατάς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...