Προς το περιεχόμενο

P5K VS P5E

panaathas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας,επειδη παω για αναβαθμιση θα ηθελα να κανω μια ψαγμενη ερευνα πρωτα.

ειμαι αναμεσα σ'αυτες τις 2 αλλα το σκεφτομαι πολυ επειδη δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι αυτη που αξιζει..Απο την μια η P5E εχει πολλες ξυκτρες στην mobo αλλα η P5K κανει περιπου τα ιδια με 100 ευρο λιγοτερα, 100 ευρο ειναι μεγαλη διαφορα η οποια μπορει να παει σε κατι αλλο..Ουτος η αλλος δεν παω για o/c μιας και θα εχω τον 8400.Οποτε θα ηθελα να δω τα στοιχια της καθε καρτας κατα την γνωμη σας(θετικα-αρνητικα).Παρακαλω δεν θελω απαντησεις οπως "Παρε αυτη" μιας και κανω ερευνα.ευχαριστω πολυ.

Υ.Γ: οταν λεω στοιχεια δεν εννοω του στυλ: εχει καλυτερη καρτα ηχου.Εννοω συμαντικα στοιχεια οπως: "Εχει μαπα chipset"

Δημοσ.

προσεξε αν πας στην Ρ5Ε τι μνημες θα τις φορεσεις.

εχει πολλα προβληματα συμβατοτητας...

(το ξερω απο προσωπικη κακη εμπειρια..)

Δημοσ.
προσεξε αν πας στην Ρ5Ε τι μνημες θα τις φορεσεις.

εχει πολλα προβληματα συμβατοτητας...

(το ξερω απο προσωπικη κακη εμπειρια..)

τι εννοεις με προβληματα συμβατοτητας? αφου δεν υπαρχουν περιορισμοι σε μαρκες...

Δημοσ.

Γιατί προτιμάτε την P5kc αντί της P5E?

Μόνο και μόνο το ότι έχει το καινούριο chipset η 5Ε και υποστηρίζει PCI e 2.0 είναι ένα +

Με ποιές μνήμες είχες προβλήματα συμβατότητας? Επειδή έχω παραγγείλει κάτι kingston στα 1066.

Δημοσ.
Γιατί προτιμάτε την P5kc αντί της P5E?

Μόνο και μόνο το ότι έχει το καινούριο chipset η 5Ε και υποστηρίζει PCI e 2.0 είναι ένα +

Με ποιές μνήμες είχες προβλήματα συμβατότητας? Επειδή έχω παραγγείλει κάτι kingston στα 1066.

ακριως! η Ρ5Ε εχει πολλα θετικα αλλα παρολα αυτα πολλοι προτιμουν την Ρ5Κ..γιατι?? για το οικονομικο??

Δημοσ.

Εγω την εχω οπως βλεπετε απο την υπογραφη μου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Αν θελετε O/C ειναι αρκετα καλη με τα δικα μου δεδομενα βεβαια.... 400fsb το επιασα ανετα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ομως μην βαλετε αν την επιλεξετε κανενα bios που υπαρχει αυτη τη στιγμη (κρατηστε το μαμισιο) μιας και τα αλλα δεν λενε σωστες θερμοκρασιες.

Απο πλευρας μνημων με αυτες που εχω επιλεξει ειναι μια χαρα. Προσωπικα την συνιστω.

Εαν υπαρχουν και αλλοι που την εχουν θα ηταν καλο να παραθεσουν αποψεις μιας και δεν της εχω αλλαξει τα φωτα :)....ακομα....

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι βέβαια αλλά αυτό έλειπε το κλάσης ανώτερο P35 να μην έπιανε 400mhz fsb :P

να λέγες 500mhz να είχε κάποια σημάσια αλλά το 400αρι δεν είναι άξιο αναφοράς σε τέτοιου επιπέδου motherboad :-)

με αυτή την λογική το ανέφερα (διόρθωσα το παραπάνω post...πιάνει ήθελα να γράψω όχι πιάνω)

Δημοσ.

Ουτως η αλλιως ο panaathas δεν ενδιαφερεται για OC, οπως αναφερει, απλως το ανεφερα χαριν ευκολιας για περαιτερω ενισχυση των επιδοσεων (μικρη) οταν και οποτε χρειαστει. Ο 8400 ειναι απλα απιστευτος !!!

Δημοσ.
όχι βέβαια αλλά αυτό έλειπε το κλάσης ανώτερο P35 να μην έπιανε 400mhz fsb :P

να λέγες 500mhz να είχε κάποια σημάσια αλλά το 400αρι δεν είναι άξιο αναφοράς σε τέτοιου επιπέδου motherboad :-)

με αυτή την λογική το ανέφερα (διόρθωσα το παραπάνω post...πιάνει ήθελα να γράψω όχι πιάνω)

thresh σου ριχνουν σφαλιαρες σε πολλα τοπικ ή ειναι η ιδεα μου; =ρ

• Super Moderators
Δημοσ.

τι εννοείς? πως overclockάρουν περισσότερο από μένα? ναι χαλαρά, είμαι τελείως casual o/cer...καταρχάς βαριέμαι να αλλάξω mobo :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...