Προς το περιεχόμενο

Ποιός Dreambox και από που?

kyriakos425

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Έχω μια απορία και θα ήθελα να όσοι ξέρουν και έχουν dreambox να με βοηθήσουν. Θέλω να αγοράσω έναν αλλά στο Internet που ψάχνω έχω δει τόσα πολλά μοντέλα που δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο και τι παραπάνω έχει το ένα από το άλλο. Επειδή δεν θέλω να δώσω τόσα πολλά χρήματα κοίταγα τον 500 και είδα ότι πουλάνε τον 500c, τον 500s, τον 500+. Ξέρει κανένας να μου πει ποια η διαφορά, ποιο είναι το τελευταίο μοντέλο του 500 και ποιο είναι το καλύτερο? Από την άλλη αξίζει να προ τον 500 ή να δώσω λίγα παραπάνω χρήματα και να πάρω τον 600? Ξέρω ότι ο 600 είναι PVR αλλά λίγο με ενδιαφέρει. Έχει κάτι άλλο ο 600 που τον κάνει καλύτερο από τον 500? Και τέλος αξίζει να πάρω αυθεντικό ή μαϊμού? :mad::shock::mad:

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια!!:-):-)

Δημοσ.

Φίλε μου ευχαριστώ αλλά την απάντηση σου δεν την είδα γιατί μου το έσβησαν το Post επειδή ήταν greeklish. Εαν μπορείς να μου ξαναπείς κάποια πράγματα...

Δημοσ.

O c ειναι για καλωδιακη ο s για δορυφορικη και ο + για δορυφορικη με μεγαλυτερη μνημη flash απο τον κανονικο. Το πιο καινουριο μοντελο ειναι ο +.

Ο 600 ειναι Pvr και παιρνει 2,5'' δισκους αλλα να ξερεις οτι στην τιμη δεν περιλαμβανεται ο σκληρος.

Μαιμου θα τον βρεις στο 100αρικο και τους original απο 200 και πανω.

Νομιζω οτι και οι μαιμουδες δουλευουν σωστα.

Δημοσ.
Ο 600 εκτός από το να είναι PVR εχεί κατί αλλο πρόσθετό? Τρέχει πιο γρήγορα?

Έχει παραπάνω μνήμη όπως ο 500+.

Επίσης γνήσιος ο 500 δεν υπάρχει πλέον. Υπάρχει μόνο ο 500+, 600, 7020, 7025+.

Οι κλώνοι μερικές φορές παρουσιάζουν προβλήματα. Υπάρχουν 2 ειδών 500. Κίνα 95?, Ταϊβαν 125 ?.

Δημοσ.

Τέλος πάντων... Οι 500άρηδες μαιμού, υπάρχουν σε κινέζικους και ταιβάν. Οι κινέζικοι παίζουν από 90 ευρώ με 6 μήνες περίπου εγγύηση και οι ταιβάν από 120 με 2 χρόνια εγγύηση. Από εμπειρίες φίλων που πήραν κινέζικους όταν πήρα εγώ τον original, έχω να σου πω οτι 3 στους 3 κάηκαν και δεν είχαν εγγύηση... Από κει και πέρα, οι taiwan πρέπει να είναι καλύτεροι γιατί δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει βγάλει πρόβλημα.

Τώρα, όσον αφορά τον 500 και τον 600, πέρα του ότι ο 600 παίρνει και δίσκο (δεν τον περιλαμβάνει φυσικά) έχω δει οτι έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας, αλλά αυτό φαίνεται σε μεγάλες tv. Για μένα ή βρες έναν 500 μαιμού και πάρτον να ξεμπερδεύεις ή πας μια και καλή στον 600. Αυθεντικό 500 δεν αξίζει να τον πληρώσεις 210+ από τη στιγμή που υπάρχει ο 600.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...