SnipeR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ INSOMNIACS Εχω αγορασει PSP απο Κυπρο και ο φορτιστης ειχε το φις Αγγλικου τυπου που δεν κανει στις ελληνικες πριζες. Ξερει κανεις που μπορω να βρω το φορτιστη που δινουν στην Ελλαδα οταν αγορασεις PSP; Δε θελω adaptora απο τον ενα τυπο στον αλλο θελω κανονικο φορτιστη. Εψαξα λιγο στο internet αλλα δε βρηκα ακρη. Μπορει να βοηθησει κανεις;
kostasSTi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ορίστε.... Κι αν δε σου κάνει, δες εδώ.
SnipeR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Thanks! Εψαξα στο skroutz αλλα εβρισκα ολο φορτιστες usb,αυτοκινητου,μπαταριων(σκετων) αλλα δεν ειχα προσεξει αυτο που μου ειπες. Αλλωστε και στο "δες εδω" που μου εγραψες μονο το "Οριστε" βρηκε που να κανει αυτο που θελω! Thanks και παλι
klainmaingr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Σε ίδια φάση (ξέχασα το φορτιστή μου κάπου) πήρα έναν αυτοκινήτου (4?) και ένα adaptor car->μπρίζα (3?) και έκανα τη βρωμοδουλειά... Απο mediamarkt αυτά.. (και το car->μπρίζα είναι χρήσιμο και για άλλους φορτιστές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.