Προς το περιεχόμενο

αξιζει η αγορα αυτησ της καρτας?

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ενα σιμερινο σιστιμα αξιζει η αγορα μιας physx ageias?

κερδιζει καρε το σιστιμα?

εχω μια 2900 κ λεει οτι εχει τετιον επιταχιντη ενσοματομενο.

ποια η γνωμη σας?

ειναι μια καρτα που την εχεις ακομα κ αν κανεις αναβαθμιση στο μελον ακομα κ με 2 καρτες γραφεικων διαφορετικης αρχιτεκτονικης....

εχεις καποιος ινσομνιανιτης αυτην την καρτα να μου πει εντιποσεις?

Δημοσ.

Την κάρτα δεν την έχω. Απλά από ότι έχω διαβάσει:

Περισσότερα FPS δε θα δεις, λιγότερα σε κάποιες περιπτώσεις ίσως. Θα δεις όμως κάποια οπτικά εφέ να υλοποιούνται πιο ρεαλιστικά.

Επίσης οι τίτλοι που την υποστηρίζουν είναι σχετικά περιορισμένοι.

Δημοσ.
Την κάρτα δεν την έχω. Απλά από ότι έχω διαβάσει:

Περισσότερα FPS δε θα δεις, λιγότερα σε κάποιες περιπτώσεις ίσως. Θα δεις όμως κάποια οπτικά εφέ να υλοποιούνται πιο ρεαλιστικά.

Επίσης οι τίτλοι που την υποστηρίζουν είναι σχετικά περιορισμένοι.

Και εγώ έτσι έχω ακούσει. Διαφορές μπορείς να δεις σε σχετικά βιντεάκια στο youtube.

Προσωπικά ένα παιχνίδι ξέρω ότι την υποστηρίζει το empire earth 3 σίγουρα υπάρχουν και άλλα αλλά λίγα.

Δημοσ.

καλυτερα ειναι να παρεις ακομη μια 2900 ή να αλλαξεις επεξεργαστη ή να βαλεις περισσοτερη μνημη ή να παρει ενα δευτερο σκληρο (ιδιο με αυτο που εχεις) και να τους βαλεις σε RAID0. σε καθε περιπτωση η ταχυτητα θα ειναι μεγαλυτερη σε σχεση με τη αγορα της PhysX.

Δημοσ.

εγω εχω την καρτουλα της ageia(asus P1).Τα fps οταν τα physics ειναι ενεργοποιημενα μειωνονται αλλα πολυ λιγο.Ενα παιχνιδι που σε πορωνει να βλεπεις τα physics ειναι το ghost recon advanced warfighter 2 ageia extreme physx edition.σ αυτο το παιχνιδι και ανεβαινουν τα fps και εχει πολυ καλα physics.Θα σου προτεινα σε 1-2 μηνες να την αγορασεις αφου η nvidia αγορασε την ageia και θα δουμε καποια πολυ καλα αποτελεσματα σε πολλα παιχνιδια.Αν θεσ να παρεις μια ιδεα τι σχεδιαζει η nvidia πηγαινει στο youtube και πατα στην αναζητηση:nvidia ageia

• Super Moderators
Δημοσ.

κατά πάσα πιθανότητα οι λειτουργίες της κάρτας αυτής θα ενσωματωθούν στις κάρτες της Nvidia κάποτε, αφού αγόρασε την Ageia...άρα τσάμπα λεφτά...(έτσι και αλλιώς ήταν πεταμένα λεφτά)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...