John-lamia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 σε ενα σιμερινο σιστιμα αξιζει η αγορα μιας physx ageias? κερδιζει καρε το σιστιμα? εχω μια 2900 κ λεει οτι εχει τετιον επιταχιντη ενσοματομενο. ποια η γνωμη σας? ειναι μια καρτα που την εχεις ακομα κ αν κανεις αναβαθμιση στο μελον ακομα κ με 2 καρτες γραφεικων διαφορετικης αρχιτεκτονικης.... εχεις καποιος ινσομνιανιτης αυτην την καρτα να μου πει εντιποσεις?
antonl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Την κάρτα δεν την έχω. Απλά από ότι έχω διαβάσει: Περισσότερα FPS δε θα δεις, λιγότερα σε κάποιες περιπτώσεις ίσως. Θα δεις όμως κάποια οπτικά εφέ να υλοποιούνται πιο ρεαλιστικά. Επίσης οι τίτλοι που την υποστηρίζουν είναι σχετικά περιορισμένοι.
akisk Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 "αξιζει η αγορα αυτης της καρτας?" Γρήγορη απάντηση : όχι
vagsai Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Την κάρτα δεν την έχω. Απλά από ότι έχω διαβάσει:Περισσότερα FPS δε θα δεις, λιγότερα σε κάποιες περιπτώσεις ίσως. Θα δεις όμως κάποια οπτικά εφέ να υλοποιούνται πιο ρεαλιστικά. Επίσης οι τίτλοι που την υποστηρίζουν είναι σχετικά περιορισμένοι. Και εγώ έτσι έχω ακούσει. Διαφορές μπορείς να δεις σε σχετικά βιντεάκια στο youtube. Προσωπικά ένα παιχνίδι ξέρω ότι την υποστηρίζει το empire earth 3 σίγουρα υπάρχουν και άλλα αλλά λίγα.
duffyduck Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 καλυτερα ειναι να παρεις ακομη μια 2900 ή να αλλαξεις επεξεργαστη ή να βαλεις περισσοτερη μνημη ή να παρει ενα δευτερο σκληρο (ιδιο με αυτο που εχεις) και να τους βαλεις σε RAID0. σε καθε περιπτωση η ταχυτητα θα ειναι μεγαλυτερη σε σχεση με τη αγορα της PhysX.
outlaw star Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 κράτα τα λεφτά σου να πάρεις στο μέλλον μια καινούργια vga....
oinoikoz Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Κι εγώ πιστεύω πως όχι.Καλύτερα να πας για μια 8800gts.
freestyoler93 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 εγω εχω την καρτουλα της ageia(asus P1).Τα fps οταν τα physics ειναι ενεργοποιημενα μειωνονται αλλα πολυ λιγο.Ενα παιχνιδι που σε πορωνει να βλεπεις τα physics ειναι το ghost recon advanced warfighter 2 ageia extreme physx edition.σ αυτο το παιχνιδι και ανεβαινουν τα fps και εχει πολυ καλα physics.Θα σου προτεινα σε 1-2 μηνες να την αγορασεις αφου η nvidia αγορασε την ageia και θα δουμε καποια πολυ καλα αποτελεσματα σε πολλα παιχνιδια.Αν θεσ να παρεις μια ιδεα τι σχεδιαζει η nvidia πηγαινει στο youtube και πατα στην αναζητηση:nvidia ageia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 κατά πάσα πιθανότητα οι λειτουργίες της κάρτας αυτής θα ενσωματωθούν στις κάρτες της Nvidia κάποτε, αφού αγόρασε την Ageia...άρα τσάμπα λεφτά...(έτσι και αλλιώς ήταν πεταμένα λεφτά)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 ξεθάβω το θέμα για να επιβεβαιώσω το προηγούμενο post μου... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6157&Itemid=1 Nvidia will implement PhysX instructions into CUDA and the GeForce GPU should take over the physics hardware role.
outlaw star Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 χαχα έχει αφήσει τίποτα η nvidia?που νε εξαγοράσει και την amd....ε ρε γλέντια με τα ολιγοπώλια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.