Προς το περιεχόμενο

Nεκρα?Αποσυντονισμενα?Πρωτη φορα μετα απο 4 χρονια μου την κανανε τα πιξελ

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον στο ψητο κατευθιαν,εχω μια Sony SDM-73 17αρα εδω και 4χρονια περιπου.

Χθες παρατηρησα μια μπλε κουκιδα και το περασα για σκουπιδακη και πηγα να το καθαρισω(μεγα λαθος),με το πυο ακουμπησα το πανακι πανω στην οθονη βγηκε μια δακτυλια με μπλεδιασμενα πιξελ.

Το προβλημα μου ειναι πως δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι καμενα ή αποσυντονισμενα.

Απο οτι ξερω αν ειναι καμενα σε λευκο φοντο πρεπει να φαινονται κοκκινα αλλα σε μενα απλα φαινονται μπλε.

Αν ειναι αποσυντονισμενα γινεται τα φτιαχτουνε με καποιο τροπο?Το θεμα ειναι οτι ειναι αριστερα απο το κεντρο και το ματι μου παιφτει συνεχια εκει.

4 χρονια παντως δεν μπορω να πω μεχρι και απο το γραφειο επεσε και δεν μου ειχε βγαλει τπτ.

:cry::cry::cry::cry:

Να και μια φωτο απο το κινητο,συγνωμη καλυτερη δεν μπορουσα να την βγαλω αλλα μπορειτε να καταλαβετε πως ειναι.

0vapnf1k6l7asbcscnnn_thumb.jpg

Δημοσ.

εχει περασει 1 ωρα περιπου και το ειχα βαλει τοπικα πανω στ απιξελ(και ακομα ανοιχτο το εχω).

Οπως τα βλεπω "μαλακωσαν λιγο"και απο μπλε εγιναν γαλαζια προς το ασπρο.Επεισεις τωρα απο 4γονακια φαινονται να χανονται μεσα στο ασπρο αχνα-αχνα.

Θα το αφησω καμια ωριτσα ακομα,λετε να καλυτερεψει?

Δημοσ.

2 πιξελακαι εστρωσαν μετα απο 16 ωρες!.

Τα υπολοιπα απλα συγχωνευονται ελεφρως με το ασπρο,και και εγιναν και 2 μαυρες μικρες γραμμες στις ακρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...