tomasss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Καλημέρα, την προηγούμενη Τρίτη επέστρεψα στο e-shop point Θεσσαλονίκης την Sapphire 3870 Dual Slot, η οποία ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί και να δίνει εικόνα. Το ανεμιστηράκι της συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά. Αλλά boot ο υπολογιστής δεν μπορούσε να κάνει. Έτσι χρησιμοποιώ τώρα μια 7300gt που έχω για ρεζέρβα. Το πρόβλημα στην ΑΤΙ εμφανίστηκε 1 μήνα μέτα την αγορά της. Επικοινωνώ λοιπόν με το e-shop Θεσσαλονίκης την περασμένη Παρασκευή. Μου λέει ο υπάλληλος ότι η κάρτα έχει σταλεί στην αντιπροσωπεία. Θα με ενημερώσουν με SMS στο κινητό όταν θα ξαναέλθει η καινούρια ή η επιδιορθωμένη...αναλόγως τί πρόβλημα υπάρχει. Μάλιστα θα με ενημερώσουν με SMS και όταν θα υπάρχει το αποτέλεσμα το τεχνικού ελέγχου. Όλα αυτά αυτά ωραία μου ακούστηκαν, αλλά μέχρι στιγμής τίποτε. Και το ερωτήμα μου είναι: Για ποιά αντιπροσωπεία μιλάει? Η Sapphire στην Τaiwan δεν είναι; Μέχρι στιγμής δεν έχω καμμία ενημέρωση για την κάρτα που μου κόστισε 200 ευρώ. Γιατί; Δεν επρεπε να με ενημέρωσει το τεχνικό τμήμα της Θεσσαλονίκης για το ότι όντως χάλασε η κάρτα οπότε ή παίρνω με πιστωτικό όριο 200 ευρώ κάποια άλλη ή ,αν θέλω ,να περιμένω να έρθει ακριβώς το ίδιο μοντέλο το οποίο τώρα δεν είναι διαθέσιμο. Πείτε μου τις εμπειρίες σας, αν έχετε, με το service e-shop , τί θα πρέπει να περιμένω από αυτούς και πως τελικά πρέπει να μιλήσω, γιατί μέχρι στιγμής παραείμαι ευγενικός και ψύχραιμος μαζί τους ( βλέπε Prozac)
disqualified Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη φιλε μου εγω ειχα προβλημα με πολυμηχανημα DOA το πηγα πισω και λιγο καιρο αργοτερα μου εδωσαν καινουριο, τωρα ποσο καιρο θα παρει αυτο δε μπορω να σου δωσω εκτιμηση
Silok Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ωχ έμπλεξες.Μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί από τα τηλέφωνα γιατί αν περιμένεις πότε θα σε πάρουν αυτοί σώθηκες.Τι επισκευή θα κάνουν δηλαδή στην κάρτα;Μπουζί, λάδια και τα σχετικά;Τα chipakia δεν επισκευάζονται.Άντε να είχε κάνα χαλασμένο ανεμιστηράκι ναι να στο αλλάξουν αν δεν έχει καεί προηγουμένως η κάρτα.Κυνήγα τους όσο μπορείς.
YiorgosX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Απ' όσα έχω ακούσει για το e-shop, μάλλον θα ταλαιπωρηθείς πολύ...
antonl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 [...]Πείτε μου τις εμπειρίες σας, αν έχετε, με το service e-shop [...] Πήγαινε στο search του forum και γράψε "παραπονα eshop". Καλό διάβασμα (και κουράγιο).
Vice Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Τα παράπονα από το e-shop πρέπει να μπούνε σε ξεχωριστή κατηγορία πλέον. Δεν χωράνε :lol: Και εγώ έχω τρέξιμο με το e-shop διότι παρήγγειλα ένα fan controler και μου ήρθε καμένο εντελώς. Το στέλνω πίσω και μετά απο μιάμιση βδομάδα μου έρχεται μήνυμα οτι όντως ειναι καμένο και μου στέλνουν ενα άλλο...μεταχειρισμένο... με κουτιά και συσκευασίες ανοιγμένα. μέχρι και η ζελατίνα που έχει στην lcd οθόνη το μηχάνημα ήταν με κηλίδες αέρα μέσα από την επανατοποθέτηση (ναι τοσο καλά). Το στέλνω την ίδια μέρα πίσω και τους λέω να μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω. Μου λενε να στειλω email με το πρόβλημμα στο τμήμα επιστροφών (χαχαχαχ τώρα σωθήκαμε) Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου λένε οτι δεν το παρέλαβαν ακόμα (έχει μια βδομάδα που στο έστειλα κατ'οικον) και ότι μόλις παραληφθεί θα πρέπει να περάσει από έλεγχο στο service. Τους λέω οτι δεν ειναι τεχνικό το θέμα, οτι δεν χρειάζεται να περάσει έλεγχο service για να δουνε οτι ειναι όλα ανοιγμένα και οτι ο λόγος που το επέστρεψα είναι οτι απλά δεν γουστάρω να με κοροϊδεύουν με μεταχειρισμένα. Τα με ειδοποιήσουν με SMS...τι θα μου πούν δεν ξέρω όμως. Μόνο μην ακούσω οτι το άνοιξα εγώ και καλά. Μετάνιωσα που τους έδωσα τόσα λεφτά για το PC που έφτιαξα πριν 2 μηνες. ποιος ξέρει τί μεταχειρισμένα θα έπαιξαν μέσα. P.S. είναι η τρίτη φορά που έχω issues με το e-shop και πιστέψτε με τους έχω δώσει ΠΟΛΛΑ λεφτά. Από εδώ και πέρα ΜΟΝΟ πλαισιο, τουλάχιστον από εκει δεν είχα το παραμικρό πρόβλημμα.
SL9S9 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Από εδώ και πέρα ΜΟΝΟ πλαισιο, τουλάχιστον από εκει δεν είχα το παραμικρό πρόβλημμα. Αμ εχω ακουσει και απο κει... Το πιο προσφατο: Επεστράφη laptop που είχε προβλημα μετα απο μια μερα. Δίνουν καινούριο (ανοιγουν το κουτι μπροστα τους) και στο σπίτι είδαν οτι ειχε παλιότερα restore points στα windows!!! Και αυτό πισω και τελικα πήραν με την τρίτη προσπάθεια!!!
kat satan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 γιατι ρε στα αλλα καταστηματα τι γινετε.
YiorgosX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Υπάρχει μια διαφορά όμως: στο πλαίσιο που αναφέρθηκε όπως και στα multirama μπορώ από προσωπική εμπειρία να σας πω ότι η αντικατάσταση γίνεται ΑΜΕΣΑ. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να πάει πχ ο δίσκος ή η κάρτα οθόνης στο service και μετά από 10 μέρες να σου πούν ότι είναι χαλασμένη και περάστε σε μια βδομάδα να πάρετε την καινούρια...
JohnDodger Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Και το e-shop και το plaisio τα ίδια σκατά. E-shop, τους πάω τα ηχεία μου λένε μια βδομάδα αλλά τελικά τα πέρνω 2 βδομάδες μετα πάλι χαλασμένα...Στο τηλ περιμένεις τουλ 40 λεπτά μέχρι να σε βοηθήσει κάποιος. Πλαίσιο. Πάω να πάρω εκτυπωτή και έχει ένα στοκ στην μεταμορφωση. Φθηνοί ήταν αλλά σχεδόν όλοι χωρίς μελάνια και κεφαλές.Τα λεφτά με λίγα λόγια είναι τα ίδια με τα καινούργια.
tomasss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Aπό όσα διαβάζω, δηλαδή, την πουτσ....σα Αλλά και από την άλλη ρε παιδιά γιατί κάποιος να επιλέξει το Πλαίσιο όταν παρουσιάζει π.χ. τον Phenom 9500 ως προσφορά με έκπτωση 180 ευρώ και το e-shop τον έχει 177ευρώ χωρίς έκπτωση!!! Δηλαδή τόσο μας υποτιμούν; Για μακάκες μας έχουν; Δηλαδή τα 3 ευρώ δεν είναι υπολογησιμα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!
Silok Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Aπό όσα διαβάζω, δηλαδή, την πουτσ....σαΑλλά και από την άλλη ρε παιδιά γιατί κάποιος να επιλέξει το Πλαίσιο όταν παρουσιάζει π.χ. τον Phenom 9500 ως προσφορά με έκπτωση 180 ευρώ και το e-shop τον έχει 177ευρώ χωρίς έκπτωση!!! Δηλαδή τόσο μας υποτιμούν; Για μακάκες μας έχουν; Δηλαδή τα 3 ευρώ δεν είναι υπολογησιμα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Όταν πρόκειται για την ψυχική σου υγεία ΟΧΙ δεν είναι υπολογίσιμα.Γιατί όπως και να το κάνουμε το RMA του Πλαισίου με αυτό του Ε-stop μέρα με τη νύχτα.
papeipa Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Egω πηγα χτες το κουτι μου για αναβαθμιση (ΜΒ CPU Mνημη) και μου λενε θα σου τηλεφωνησουμε σε 4 μερες και που ? στην καλλιθεα .Φανταστειτε να το πηγαινα στην Στουρναρη δηλαδη.Η συναρμολογηση (αφου δεν μιλαμε για βλαβη) ειναι 10 λεπτα υποθεση θα την εκανα μονος μου ,αλλα αμα γινοταν καμια στραβη δεν θα θελα να μπλεξω με αυτους.
mkpk Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο απο πλαισιο. πηγα μια καμμενη 2900χτ και μου την αλλαξαν,την πιστωσαν κτλ σε μιση ωριτσα.... τωρα το να συγκρηνεις το οτι πηγες να αγορασεις στοκ δεν εχει καμια σχεση με το after sale...μην λεμε οτι θελουμε. το eshop ειναι πολυ κουραστικο σε τετοια θεματα...
heyou Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Ειμαι σταθερος πελάτης τοσο του e-shop οσο και του Πλαισιο. Μπορω να πως οτι και στους δυο εχω συναντησει πορβληματα με προβληματικα ποροϊοντα, αλλά το e-shop δεν παιζεται στην ταλαιπωρια. Αν δε χασεις ενω σωρο χρονο για τηλεφωνα, να πας εκει κτλ δεν προκειται να αλλαξεις το προβληματικο προϊον σου. Στο Πλαισιο μονο μια φορα ειχα προβλημα μαζι τους, αλλα 2-3 αλλες μου το αλλαξαν κατευθειαν το προΪον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.