sintalkas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Όπως ξέρετε έχω έναν υπολογιστή Amilo pi 1536 v αγορασμένο πριν περίπου 1 χρόνο από τα Multirama για 999 ευρώ.Παρόλο που ο πώλητης μου τον είχε πουλήσει για πολύ κάλο και φτήνο τελικά αποδείκτηκε μάπα το κάρπουζι και μετά από κατάστροφη του σκλήρου και της κάρτας γραφικών τώρα χάλασε και το touchpad ενώ η οθόνη εξακολουθεί να έχει τα χτυπήμενα πίξελ που ενώ δεν βγάζουν αλλό χρώμα τα σημεία αυτά βγάζουν πιο θολό και πιο έντονο χρώμα.Ευτχως ο σκλήρος και η κάρτα γραφικών αλλάχτηκαν με καινούρια εξαρτήματα.Όμως μου λένε ότι δεν μπορούν να μου επισκευάσουν το touchpad γιατί λέει έχει λήξει η εγγύηση εδώ και ενάμισυ μήνα , αγανακτισμένος από την αναίδια τους , τους λέω για τον νόμο της Ε.Ε. που λέει ρητά ότι η εγγύηση είναι 2 χρόνια και με στέλνουν από υπέυθηνο σε υπέυθηνο.Μήπως υπάρχει κάνεις που τελικά δικαιώθηκε και του επισκευάσαν τον φορητό λόγω του νόμου της Ε.Ε. αυτή η εταιρεία, δηλαδή η F.S. Ευχαριστώ...
sintalkas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά βοηθήστε αν μπορείτε!!!! Ευχαριστώ
sintalkas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά μόλις πήρα τηλέφωνο την fujitsu siemens και μου λέει το εξής ανήκουστο:Λέει ότι δεν υπάρχει τέτοιος νόμος από την Ε.Ε. και ότι οι φορητοί της έχουν από 1 εώς 3 χρόνια.Μου φαίνεται ότι με δουλεύουν κανονικά. Ένα εχω να πω η f.s. είναι απλά ελέινη....
michalis2610 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 sintalka τι περίμενες να σου πουν... Φυσικά και θα ισχυριστούν ότι δεν εμείς δεν ξέρουμε τίποτα τέτοιο. Τις πρηγούμενες φορές το έστειλες από μόνος το φορητό στο σέρβις τους ή μέσω multirama? Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι χάσεις μια μέρα σου και να το πας ο ίδιος στο σέρβις. Να εκδηλώσεις τον απέραντο σεβασμό σου που έχεις προς την εταιρεία και τον τρόπο που σέβεται και εκτιμά τους πελάτες της με κάθε "κόσμιο" τρόπο και φυσικά να παραμείνεις αμετακίνητος σε ότι σου αντιπροτείνουν πέραν αυτού που ειναι υποχρεωμένοι να κάνουν. Επειδή εντελώς τυχαία ΔΕΝ πρόκειτε να γνωρίζουν την νομοθεσία της χώρας που έχουν επιλέξει να δραστηριοποιούνται, θα τους την μάθεις εσύ, εκτυπώνοντας το γνωστό αρχείο του ΦΕΚ και τα τους το δώσεις μαζί με ότι άλλο έγγραφο έχεις που να αποδεικνεύει τη "νοσηλεία" του φορητού σου στο σέρβις τους. Υπενθύμησέ τους ότι για την ταλαιπωρία που σε ανάγκασαν συνηδειτά να υποστείς, έχεις καταθέσει ήδη καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και δεν θα διστάσεις να στραφείς και το Συνήγορο του Πολίτη εαν δε δεχτούν να παραλάβουν τον ασθενή όπως οφείλουν να πράξουν. Εαν δεν δεχτούν ζήτα να μιλήσεις με τον υπεύθυνο...τον διευθυντή...τον γενικό...τον Πάπα. Κάνε τους τη ζωή μίζερη...Πρίξε τους τα συκώτια. Μόνο φρόντησε να μην βρίσεις και χάσεις την ψυχραιμία σου..
sintalkas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Έτσι είναι όπως τα λες κάνουν την πάπια ,ότι δήθεν δεν γνωρίζουν τον νόμο ,ότι δεν υπάρχει τέτοιος νόμος και αλλά κουραφέξαλα. Μήπως έχεις τα τηλέφωνα της Γενικής Γραμματείας καταναλωτή και του Συνήγορου του πολίτη. Α και πάλι ευχαριστώ για τα ποστ σου που έβαλες περι εγγύησης κατ. αγαθών!!!
antonl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Έχω την εντύπωση πως -σχετικά με τη διετή εγγύηση- πρόκειται για κοινοτική οδηγία κι όχι για νόμο του ελληνικού κράτους. Αν κάποιος έχει τις αντίστοιχες νομικές γνώσεις ας μας διαφωτίσει (ή ας μας δώσει κάποιο link ).
michalis2610 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Εδώ θα βρεις τον Νόμο 3043/2002. Για τηλ google. Aν και νομίζω ότι υπάρχει στα χρήσιμα link στη ΓΓΚ Ορίστε http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=55
antonl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Εδώ θα βρεις τον Νόμο 3043/2002.[...] Έριξα μια βιαστική ματιά αλλά δεν είδα κάτι. Αναφέρει κάπου αυτό για το οποίο συζητάμε (υποχρεωτική 2ετή εγγύηση);
P270 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 να ρωτησω κατι τι προβλημα εχει το touchpad
sintalkas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Βασικά το touchpad τα έχει παίξει.Τη μια δεν δουλευεύει η ροδέλα , την αλλή ο κέρσορας πηγαίνει αριστερά και δεξιά σαν τρελός ,την αλλή δεν δουλεύει καθόλου και αλλές φορές όταν το αγγίζω, παθαίνω ηλεκτροπληξία (πάρα πολύ σπάνια ) επίσης η οθόνη έχει καθυστέρηση στην κίνηση της εικόνας τόση που το logo των windows αργεί 15 δευτερόλεπτα να εμφανιστεί. Ένα παιδί που ρώτησα από τα multirama μου είπε ότι θα μπορούσε να έχει πρόβλημα η μητρική και τα κάνει αυτά.Εγώ αυτό που ξέρω έιναι ότι δεν ξαναπαίρνω φορητό αυτής της εταιρείας ξάνα και πίστευω ότι τα φορητά που πουλάει είναι κακής ποιότητας και προβληματικά(τουλάχιστον το δικό μου ήταν)!!!!
P270 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 αν εχει προβλημα το touchpad η τιμη του ανταλακτικου ειναι παρα πολυ μικρη εχεις δοκιμασει με νεα εγκατασταση win να δεις τι κανει
sintalkas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν παιδιά στο Ελλαδιστάν δεν πρόκειται να βρεις άκρη.Η Γενική Γραμματειά Καταναλώτη λέει πως αν και ο νόμος έχει ψηφιστεί και εγκριθεί δεν έχει γίνει επίσημα και αρά προς το παρόν ισχύουν οι εγγύησεις των εταιρειών. ΞΕΡΕΤΕ ΕΓΩ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 1 ΧΡΟΝΟ. ΥΠΟΨΙΝ:Στη Γερμανία ο ίδιος φορητός έχει 3 χρόνια εγγύηση....τα συμπεράσματα δικά σας.
sintalkas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε μου δεν είδες καλά δεν είναι μόνο το TOUCHPAD που έχει χαλάσει αλλά και η οθόνη.
michalis2610 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 ο νόμος έχει ψηφιστεί και εγκριθεί δεν έχει γίνει επίσημα Ο νόμος έχει εγκριθεί, έχει ψηφιστεί από το ανώτατο νομοθετικό οργανο της χώρας, έχει δημοσιευτεί ΦΕΚ και παρόλα αυτά δεν θεωρείται επίσημα έγκυρος? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ??? Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει??? Να ευλογήσει το ΦΕΚ ο αρχιεπίσκοπος...Ελλαδιστάν... Ποιός σου έδωσε τέτοια απάντηση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.