antonl Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 [offtopic] antonl υπάρχει αυτό που λες, αλλά δε δουλεύει πάντα το ρημάδι... Αν είναι λίγο περίεργο το kboard, άστα... Καλά πιο περίεργο απ' το δικό μου (Logitech MX5000) δύσκολα Ο συγκεκριμένος συνδιασμός usb+bluetooth σκοτώνει (αποσυνδέσεις όποτε να ναι, μια το βλέπει την άλλη όχι, αν συνδέσεις κινητό μέσω bluetooth τρελαίνεται και άλλα τέτοια ωραία). Μέχρι και το quick POST έκανε disable από το BIOS για να χει τον χρόνο του να το δει το pc και να προλαβαίνω να πατήσω DEL όποτε χρειάζεται. Και έκανε και ~140? την τρέλα μου. [/offtopic]
kostasSTi Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ έχω G11 Logitech, και δε δουλεύει με τίποτα... Πέρα από το post που πιάνει το del, δεν πιάνει τίποτα άλλο. Όταν κάνω φορμάτ, βάζω το ps2 πάνω γιατί αλλιώς δε δουλεύει καθόλου μέχρι να κάνει το πρώτο restart και να αρχίσει η εγκατάσταση των windows.
random Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 ψαξε στο bios μια ενδειξη σαν: legacy keyboard legacy devices usb legacy keyboard/devices usb legacy support και βάλτη στο Enabled http://www.intel.com/support/peripherals/sb/cs-011939.htm αν φταιει αυτό, θα το καταλάβεις και αν εχεις ηδη εγκατεστημενα win στο σκληρό, δεν μπορεις να πατησεις F8 για safe mode.
iron727 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Τέλικα το το πρόβλημα λύθηκε. PS/2 πληκτρολόγιο και έκανε κανονικά boot απο το cd.Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.