iron727 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 θέλω να εγκαταστήσω τα windows σε pc άλλα παθαίνω το έξης έχω βάλει για boot συσκευή πρώτα cd και μετά σκληρό Βάζω το cd των XP να κάνει boot από εκεί και να προχωρήσω σε setup...ανοίγει λοιπόν το pc διαβάζει το cd και μου λέει 'push any key to boot from cd' πατάω λοιπόν εγώ τα κουμπιά άλλα αυτό προχωράει και πάει και κάνει boot από τον σκληρό,,,αλλάζω σκληρό πάλι τα ίδια....αφήνω μόνο το dvd επάνω και μόνο τότε bootαρει από το dvd (μπαίνει στο setup),,;αλλά λογικά μετά από λίγο μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει σκληρός και δεν μπορώ να προχωρήσω σε εγκατάσταση.... έχει κανένας ιδέα τι μπορεί να είναι???Πως μπορώ να αντιγράψω τα αρχεία εγκατάστασης στο σκληρό για να ξεκινήσει η εγκατάσταση χωρίς την βοήθεια του cd ???γίνεται κάτι τέτοιο???? Τι άλλο μπορώ να κάνω??? ευχαριστώ...
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 δοκίμασε να βάλεις το ντι-βι-ντι ντράιβ πράιμαρυ μάστερ,και τον σκληρό σέκονταρυ μάστερ (δες και το τζαμπεράκι του ντράιβ αν είναι στη σωστή θέση,ανάλογα με το σε ποιά θέση του καλωδίου βρίσκεται η συσκευή). Αποσύνδεσε άλλους πιθανούς δίσκους και οπτικές συσκευές πριν την εγκατάσταση. ..Όλ' αυτά για για ΑΤΑ συσκευές. Αν μιλάμε για ΣΑΤΑ,πάλι έχουν θέσεις σύνδεσης 1,2,3,4 κ.ο.κ. ....(την οπτική συσκευή στο 1,κλπ) Όσο για το ν' αντιγράψεις τ' αρχεία εγκατάστασης στον σκληρό,και να βρείς τρόπο να ξεκινήσεις την εγκατάσταση από ΄κει...ασ' το.Θα πας Θεσσαλονίκη από Αθήνα μέσω Γενεύης. *...Τι Γενεύης.Μέσω Οχάιο.
iron727 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 οι συσκευές είναι ata και το έχω δοκιμάσει και αυτό....εχθές που έκανα κάποιες προσπάθειες με δισκέτα εκκίνησης κτλ παρατήρησα ότι μετά το boot από την δισκέτα δεν μου δουλεύει το πληκτρολόγιο το όποιο είναι usb....όταν μπαίνω στο bios δουλεύει κανονικά.... Μήπως όταν μου λέει 'push any key to boot from cd δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο ??θα βάλω σήμερα πληκτρολόγιο ps/2 μήπως φταίει αυτό
kostasSTi Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως το πληκτρολόγιό σου είναι usb? Μπορεί να φταίει και αυτό...
tonis22pap Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Οταν πατας del στην εκκινηση δεν μπαινεις στο μπιος? αν ναι το πληκτρολογιο δεν παιζει να εχει προβλημα. το cd σου εισαι σιγουρος οτι παιζει? εχεις ξανακανει εγκατασταση ξανα με αυτο?
kostasSTi Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 tonis22pap στο δικό μου με usb πληκτρολόγιο logitech και μητρική ip35pro με del μπαίνει στο bios, αλλά όταν πρέπει να πατήσεις κουμπί για να ξεκινήσει από cd/dvd δεν πιάνει...
iron727 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 tonis22pap στο δικό μου με usb πληκτρολόγιο logitech και μητρική ip35pro με del μπαίνει στο bios, αλλά όταν πρέπει να πατήσεις κουμπί για να ξεκινήσει από cd/dvd δεν πιάνει... Μήπως κάτι τέτοιο συμβαίνει και με εμένα???Στο bios μπαίνει κανονικά με DEL αλλά μετά μου φαίνεται ότι δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο (usb)...με δισκέτα εκκίνησης (win98) και αφού την διάβασε κανονικά (A:>) μετά δεν είχα πληκτρολόγιο ...παίζει όμως η δισκέτα να ην έχει μέσα υποστήριξη usb έτσι δεν είναι??? θα βάλω πληκτρολόγιο ps/2 και να δούμε...
kostasSTi Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μάλλον αυτό είναι το πρόβλημά σου... Κι εγώ έχω ένα παλιό ps2 δίπλα για τις δύσκολες ώρες...
disqualified Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 φιλε μου αυτο ειναι στην αρχη δουλευουν για το del και μετα νεκρωνουν, δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχει ρυθμιση στο bios για λυση, αλλα το προβλημα σου ειναι αυτο 100%
iron727 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 φιλε μου αυτο ειναι στην αρχη δουλευουν για το del και μετα νεκρωνουν, δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχει ρυθμιση στο bios για λυση, αλλα το προβλημα σου ειναι αυτο 100% OK θα το δω και τα λέμε πάλι αύριο ,,,αν καταφέρω κάτι....ευχαριστώ...αν δεν κάταφέρω τίποτα ....υπάρχει και η λύση του στουπιού.... 1...λίγο στουπί από συνεργείο κατά προτιμήσει λερωμένο... 2...3? βένζινη 3...αναπτήρας ξέρεις πως γίνεται η εγκατάσταση ???βολίδα ..windows XP fire edition,, stoypi pack2
iron727 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Οταν πατας del στην εκκινηση δεν μπαινεις στο μπιος? αν ναι το πληκτρολογιο δεν παιζει να εχει προβλημα.το cd σου εισαι σιγουρος οτι παιζει? εχεις ξανακανει εγκατασταση ξανα με αυτο? ναι το CD είναι οκ
kostasSTi Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μην ανησυχείς, δε θα χρειαστεί να αγοράσεις βενζίνη! Αν συμβαίνει αυτό που σου είπα και έχεις usb πληκτρολόγιο, αυτό είναι...
iron727 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μην ανησυχείς, δε θα χρειαστεί να αγοράσεις βενζίνη! Αν συμβαίνει αυτό που σου είπα και έχεις usb πληκτρολόγιο, αυτό είναι... OK THANKS και εγώ αυτό πιστεύω
antonl Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Πιθανόν να υπάρχει κάποια επιλογή στο BIOS για τις usb, κάτι τους στυλ: a) Αναγνώριση από BIOS Αναγνώριση από OS Τουλάχιστον εμένα αυτό με είχε σώσει από το ps/2.
kostasSTi Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 antonl υπάρχει αυτό που λες, αλλά δε δουλεύει πάντα το ρημάδι... Αν είναι λίγο περίεργο το kboard, άστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.