Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός Δίσκος LaCie

vwpolo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας συμφορουμίτες!

Κατα τον έλεγχο εξωτερικό δίσκου μου του LaCie Porsche Edition μου βγάζει μύνηματα λάθους που φαίνονται στην φωτογραφία.

Από οτι φαίνεται δεν είναι καλό!

Τι λύσεις μου προτείνετε;;;

post-30784-129062961273_thumb.jpg

Δημοσ.

(...το συμφορουμίτες έχει να κάνει με τον όρο "φόρουμ"-ή με τον όρο "συμφορά" ; )

...συμφορά όπως αυτή που σε βρήκε ας πούμε;

Διότι δεν ξέρω τί ακριβώς πρόγραμμα τρέχεις και στο βγάζει αυτό που παρέθεσες,αλλά το "cross-linked" που αναφέρεται εκεί,ΔΕΝ είναι καλό.Σημαίνει ότι κάποια αρχεία "αλληλο-υπερκαλύπτονται" (κάτι σαν το "7 νομά σ' 1 δωμά").Και όταν συμβαίνει αυτό,κάτι δεν έχει πάει καλά με τον δίσκο.Βέβαια,δεν μας λες περισσότερα.Αν ο δίσκος σου δουλεύει 1 χαρά,τότε οκ.Κάνε 1 disk checking και διόρθωση σφαλμάτων,και ειδικά αν ΜΟΝΟ 2 αρχεία έχεις που υπερκαλύπτονται σε 'κεινο το σημείο,είσαι 1 χαρά.Αν όμως είναι πιο "γεινκό" το πρόβλημά σου....λάβε τα μέτρα σου (back up)

Δημοσ.

Ναι,ναι,πολύ ποίηση.

Και ποιητική αδεία,έκανα μια αηδία προηγουμένως:Μίλησα για "υπερκάλυψη".Ο σωστός όρος είναι "ΕΠΙκάλυψη".Α στα κομμάτια.

-1 για τον Washcloud.

Δημοσ.

Μου εμφανίζει μηνύματα του τύπου ότι είναι κατεστραμμένα τα αρχεία κ ειναι unreadable. Έκανα έλεγχο δίσκου σήμερα το βράδυ και όλα ως δια μαγείας διοορθώθηκαν. τώρα πάω να πάρω και άλλο δίσκο 500γκ εσωτερικό αυτή την φορά!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...