metkosas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 update1!!!! τωρα βρίσκει ολα τα φανερά δύκτια με ασφάλεια η χωρίς. αλλά δεν βρίσκει με τιποτα το κριφο δίκτυο που έχω σπίτι που το εχω hide ssid καμία λύση?
michalis2610 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω ότι εάν το έχεις "κρυφό" το δίκτυο θα χρειαστείς να συνδέσεις ενσύρματα το φορητό για να περάσεις τα στοιχεία του στο router (εάν έχεις και ενεργοποιημένο το Mac Filter) και μετά θα το "βλέπει" κανονικά.
metkosas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 βρήκα τον ένοχο!!!! το ρουτερ μου τα έπεξε το φορητο ειναι τελειο ))))))))))))))))) να βάλω νέους drivers για την κάρτα γραφικών ή να αφήσω αυτούς που έχει;
michalis2610 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Τι είχε συμβεί? Κάνε search για οτιδήποτε updates υπάρχουν διαθεσιμα. Φυσικά και αν υπάρχουν νεότεροι οδηγοί να τους εγκαταστήσεις !
metkosas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 πολύ απλά το ρουτερ μου τα έπεξε τελείως σε σημείο να κάνει παρεμβολές σε όλα τα ασύρματα δύκτια γύρο μου.με το που το έβγαλα απο την πρίζα βρίκα 12 δύκτια !!!! ενω πρίν με το ζορι 4 πάει για RMA....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.