jimkats Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Κληρονόμησα από ένα φιλαράκι μου που πήγε φαντάρος ένα site και σκέφτομαι να του κάνω κάποιες αλλαγές... Φιλοξενείται από μία εταιρία και έχω διαπιστώσει ότι γράφωντας στη διεύθυνση /include εμφανίζεται μία πλειάδα αρχείων. Μέσα σε αυτά είναι και οι εικόνες που απαρτίζουν τη φόρμα της σελίδας. Υπάρχει τρόπος να τις κατεβάσω στο pc μου, να κάνω κάποιες αλλαγές στα χρώματα και να τις ανεβάσω πάλι?
tempo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 έχεις τα απαραίτητα στοιχεία (username, password) για ftp?
giannis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Αν είναι κάποιο CMS δεν έχεις ανάγκη να ξέρεις PHP. Τις φωτογραφίες θα τις κατεβάσεις από το ftp του site και θα τις επεξεργαστείς με κάποιο πρόγραμμα.
giannis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 θα πρέπει να βρείς απο τον φίλο σου η απο την εταιρία που σε φιλοξενει
pisio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Κληρονόμησα από ένα φιλαράκι μου που πήγε φαντάρος ένα site και σκέφτομαι να του κάνω κάποιες αλλαγές... Ο φίλος σου ξέρει για τις αλλαγές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.