leopas7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα τα φώτα σας (διότι καθ όλα άσχετος) σχετικά με το navi κουμπί που έχει πάνω το avensis (που μόλις αγόρασα). Μου είπανε απο την αντιπροσωπία πως μπορεί να λειτουργεί αλλά δεν έχω ιδέα πως. Αν μπορείτε να με διαφωτήσετε σχετικά με το πώς μπορώ να βάλω κάποιο χάρτη, τι χάρτης θα μπορούσε να είναι συμβατός και γενικά ότι άλλο για να μπορέσω να βγάλω μια άκρη. Σας ευχαριστώ πολύ!!!!
lpat2001 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μιλας για κουμπί που γράφει πανω του NAVI?Βρίσκεται στην κεντρικη κονσόλα ή στο καντράν ? Μηπως εχει και καμιά οθονη απο πάνω του? ΑΝ οχι μάλλον ειναι αναμονη για συστημα Navigation που δεν νομιζω ομως να υποστηρίζει ελλάδα.... Ειδικα στο προηγούμενο Ραβ η τογιοτα ειχε το θράσσος να πουλάει ως εξτρα (επειτα απο ειδικη παραγγελία αυτοκινητου) την οθόνη και το σύστημα πλοήγησης αλλα δεν ελεγε κάπου οτι αυτό δεν υποστηρίζει την ελλάδα και οτι δεν υπάρχουν χάρτες για εδώ....
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Καλοριζικο το Avensis (το ειχα 5 χρονια κια ηταν αψογο) αλλα δυσκολο να εχει navi απο "την μαννα του" ακομα και στην πλουσια εκδοση sol.
leopas7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Σας ευχαριστώ πολύ παιδια για την βοήθειά σας !!!! Και εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να έχει κάτι αλλα μάλλον πρέπει να είναι ένα κουμπί για επέκταση.
thanocaster Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Καλοριζικο το Avensis (το ειχα 5 χρονια κια ηταν αψογο) αλλα δυσκολο να εχει navi απο "την μαννα του" ακομα και στην πλουσια εκδοση sol. Ε όχι και καλορίζικο το αυτοκίνητο! Καλοτάξιδο να είναι! Όσον αφορά στο navi τώρα δυστυχώς δεν λειτουργεί στα ελληνικά μοντέλα, ούτε υπάρχει κάποιος τρόπος να το αξιοποιήσεις στην Ελλάδα απ' όσο γνωρίζω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ε όχι και καλορίζικο το αυτοκίνητο! Καλοτάξιδο να είναι! Σωστος !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.