Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το notepad

maria11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω το εξης προβλημα και δεν μπορω να το λυσω... 8α το παρω απο την αρχη..

Πριν απο λιγο καιρο ειχα ενα p/c με windows xp,και απο κει μπορουσα να κατεβαζω υποτιτλους,απο διαφορα site χωρις κανενα προβλημα.Αυτος ο υπολογιστης χαλασε και μου τον αντικατεστησαν εναν καινουργιο με vista,τα οποια ειχαν πολλα προβληματα,και τελικα μου ξαναπερασαν τα xp.profesional.

To προβλημα μου ειναι τωρα οτι οταν ανοιγει το notepad τα γραμματα ειναι στα κινεζικα.

Πηγα στο κοντρολ πανελ στο regional and language options -> advanced [3o tab] και εβαλα ελληνικα.Μετα εκανα restart και παλι δεν αλλαξε τιποτα.

Τα γραμματα εξακολου8ουν να βγαινουν στα κινεζικα...:mad:

Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει... μηπως μπορειτε να με βοη8ησετε..?

υ.γ. ελληνικα εχω βαλει μονο στο εκει που σας ειπα ποιο πανω, μηπως χρειαζεται καιτιποτα αλλο....

Ευχαριστω

Μαρια

Δημοσ.

Μαράκι,υπάρχει μία περίπτωση να μην βγήκες από τα παράθυρα του regional & langauge settings πατώντας οκ.It happens.Για τσέκαρέ το-πάνε δες εάν όντως συνεχίζει να λέει "Greek" στο dropdown list των γλωσσών.Αν δεν λέει,και λέει English ή κάτι άλλο,ξανάλλαξέ το και σιγουρέψου ότι βγαίνεις με οκ.

Αν όμως λέει Greek,πάνε ακριβώς από κάτω στο "παράθυρο" που περιέχει πάλι γλώσσες,και στ' αριστερά τους μποξάκια για τσεκάρισμα,και τσεκάρισε όλα όσα γράφουν "Greek" δίπλα τους (3-4 είναι,και συνήθως υπάρχει ΕΝΑ ατσεκάριστο ,στη μέση περίπου.Αλλά έλεγξέ τα όλα).

Και πάλι βγαίνεις με "οκ",κι όχι κλείσιμο των παραθύρων(το λέω γιατί και κόσμος που "ξέρει" από pc,συνηθίζει να το αμελεί και μετά να "ψάχνεται").

Κι έλα από 'δω για νεότερα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,

Ευχατιστώ για τη βοήθεια και την καλή διάθεση να μου πείς με ποιό τρόπο θα λύσω το πρόβλημα με το notepad.

Δυστυχώς δεν κατάφερα να βγάλω άκρη με τις οδηγίες που μου έδωσες γιατί τα είχα κάνει όλα αυτά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Αυτό που τελικά δοκίμασα, ήταν να εγκαταστήσω το WinRar με αποτέλεσμα τα περίεργα σύμβολα που έβγαιναν με το notepad και να μπορέσω να δω τις ταινείες με ελληνικούς υπότιτλους.

Ευχαριστώ και πάλι,

Μαρία

Δημοσ.
...σειρά μου τώρα: δεν κατάλαβα τίποτα :-)

Πολύ λογικό φίλε να μην καταλάβεις τίποτα γιατί από ότι φαίνεται το Μαράκι πήγαινε να ανοίξει τα αρχεία rar με το notepad γιατί νόμιζε ότι ήτανε τα subs που είχε κατεβάσει...

Δημοσ.

δεν ξέρω αν εσύ έπιασες τί είπε η maria11 papahlamidas ,πάντως για ΄μενα η γυναικεία διαλεκτική παραμένει ειδικώς και γενικώς μυστήριο άλυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...