Προς το περιεχόμενο

Rock Band ή Guitar Hero ??

gust

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να αγορασω καποιο απο τα δυο παιχνιδια για το xbox 360 και θα ηθελα να μου πειτε ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το καλυτερο?

Ποιο εχει ποιο πολλες δυνατοτητες απο αποψη DownloadableContent?

Ποιο ειναι ποιο διασκεδαστικο?

Ποιο μπορει να παιχτει ανετοτερα χωρις την κιθαρα?

Ή οτιδηποτε αλλο που πιστευεται οτι κανει την διαφορα!

Ευχαριστω για τις απαντησεις!:-)

Δημοσ.

Εγώ πάλι θέλω να μάθω πότε θα έρθει το rock band στην Ευρώπη! Δεν είναι δυνατόν οι Αμερικάνοι να το έχουν απο τα Χριστούγεννα και εμείς να μην έχουμε τίποτα ακόμα!!

Δημοσ.

καλοκαίρι Ελλάδα με ενδεχόμενο η έκδοση για PS3 να πάει για Σεπτέμβρη...αυτό ίσχυε πριν λίγο καιρό

το Rock Band είναι πολύ πιο εύκολο από το GH οπότε παίζετε ευκολότερα με χειριστήριο κάτι το οποίο είναι λάθος για μένα..από download content ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστά το Rock Band

Δημοσ.

Εχω το guitar hero 3 kai to 2 και έπαιζα αρκετό καιρό με το χειριστήριο.

Για τα προσωπικά μου γούστα το guitar hero3 έχει πολύ καλύτερα τραγούδια απο το 2

Πριν απο λίγες μέρες αγόρασα το original με την κιθάρα και έχω λιώσει.

Για το rock band δεν μπορώ να σου πω τίποτα αφού δεν έχει κυκλοφορήσει σε pal ακόμη αλλά απ' ότι ακούγεται απο τα αμερικανάκια... τα σπάει κι αυτό

Δημοσ.

Σορυ λαθος μου!

Δεν ειχα παρατηρησει οτι το Rock band δεν εχει βγει σε Pal.

Αφου ειναι ετσι τα πραγματα τοτε θα περιμενω να βγει και το Rock band και βλεπω πιο θα προτιμησω!

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Δημοσ.

για μενα η βλακεια με το guitar hero ειναι οτι επρεπε να εχει πολλα πακετα για download και οχι τα 2 που εχει!ΑΙσχος!Τα σπαει το παιχνιδι αλλα ειναι μικρο....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά έπαιζα εδώ και 2 μήνες το guitar hero 3 με χειριστήριο. Το έχω λιώσει και το τερμάτισα σε easy,medium,hard κι έχω βγάλει και 3 τραγούδια από το expert! Αλλά δεν την πάλευα άλλο, διότι από εκεί και πέρα είναι δύσκολα τα πράγματα. Διάβασα σε πολλά φόρουμ ότι και καλά αν δεν πάρεις κιθάρα, δεν μπορείς να το τερματίσεις και να τελειοποιηθείς. Έφαγα λοιπόν όλη την Αθήνα και τελικά σήμερα την βρήκα την κιθάρα στα multirama σκέτη, χωρίς το παιχνίδι (δεν την έβρισκα πουθενά αλλού σκέτη).

Πάω λοιπόν όλο χαρά σπίτι, ξεκιναω να παίζω με την κιθάρα και τί διαπιστώνω? Ότι ξαφνικά είμαι εντελώς άσχετος με την κιθάρα και με το ζόρι βγάζω τα τραγούδια στο easy και ξενέρωσα! Είναι σαν να παίζεις κανονική κιθάρα! Κι επειδή δεν έχω ξαναπιάσει κιθάρα στην ζωή μου, μου φαίνεται απίστευτα δύσκολο να παίξω τα κομμάτια! Είναι φυσιολογικό αυτό που μου συμβαίνει? Πρέπει να ξαναπαίξω όλα τα τραγούδια από την αρχή στο πιο εύκολο επίπεδο για να μάθω την κιθάρα από την αρχή? Δεν την παλεύω πάλι...

Help

Δημοσ.

ναι ετσι ειναι man, αρχισε απο το easy, μετα απο την πρωτη μαχη με τον morello δεν θα εχεις προβλημα.

Δημοσ.

Κι εγώ την ίδια κρυάδα είχα πάρει όταν πήρα την κιθάρα και αφού το είχα λιώσει με το χειριστήριο.

Θέλει ξανά από την αρχή αλλά όταν την μάθεις θα δεις ότι είναι και πιο εύκολο με κιθάρα αλλά κυρίως πιο απολαυστικό!

Δημοσ.

Χα χα Πόλυ είσαι rookie πάλι!!! Συμβουλές: Οπωσδήποτε το tutorial για να καταλάβεις το μηχανισμό της κιθάρας και κυρίως hammer on - pull off. Επίσης στις held notes (μακριές νότες) δεν χρείαζεται να κρατάς συνέχεια κάτω το strum bar όπως θα κρατούσες το κουμπί στο χειριστήριο αλλά το χτυπάς μία και κρατάς πατημένο το σωστό fret με το αριστερό χέρι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...