Προς το περιεχόμενο

Gigabyte HD 3870 XT 512MB ή Sapphire HD 3870 XT 512MB;

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sapphire δεν φαίνεται η φωτογραφία της στο link.Πάντως όποια και να διαλέξεις ελάχιστη έως μηδαμινή διαφορά θα έχει.

Ένα θετικό μόνο να δώσω στην Gigabyte που η ψύκτρα της αν και δεν γεμίζει το μάτι είναι πολύ καλή από προσωπική εμπειρία..

Δημοσ.
Η Sapphire δεν φαίνεται η φωτογραφία της στο link.Πάντως όποια και να διαλέξεις ελάχιστη έως μηδαμινή διαφορά θα έχει.

Ένα θετικό μόνο να δώσω στην Gigabyte που η ψύκτρα της αν και δεν γεμίζει το μάτι είναι πολύ καλή από προσωπική εμπειρία..

Λογικά κάπως έτσι πρέπει να είναι εξωτερικά η Sapphire. Πάντως την πρόσεξα και εγώ την ψύκτρα της Gigabyte η οποία αν δεν είναι Zalman είναι σίγουρα ολόιδια με Zalman. Το έλεγξα, έχουν ίδιους χρονισμούς και στη μνήμη άρα λογικά επικρατεί η Gigabyte με την καλύτερη ψύξη και την ελαφρώς φθηνότερη τιμή.

Δημοσ.

Μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα η gigabyte έχει ddr-3 μνήμες και η Sapphire ddr-4 στην πράξη αυτό σημαίνει οτι υπάρχει περίπτωση(δεν είμαι σίγουρος καθώς δεν γνωρίζω πια chip έχει) σε περίπτωση oc να μην ανεβαίνουν οι μνήμες πάνω απο 2Ghz εύκολα.:-(

Δημοσ.

παντως οι δικες μου dd3 της 3850 ανεβαινουνε μεχρι και 2350 χωρις ρευμα.

Βεβεα λογηκα θα εχουνε διαφορες οι δδ3 της 3850 και της 3870.

Εγω θα ελεγα να παρει την gigabyte για τους ιδιους λογους(παρολολ που θα επερνα την sapphire)

Δημοσ.
παντως οι δικες μου dd3 της 3850 ανεβαινουνε μεχρι και 2350 χωρις ρευμα.

Βεβεα λογηκα θα εχουνε διαφορες οι δδ3 της 3850 και της 3870.

Εγω θα ελεγα να παρει την gigabyte για τους ιδιους λογους(παρολολ που θα επερνα την sapphire)

Πως κάνετε OC στις κάρτες γραφικών? έχω μια ATI HD2600 PRO μπορείτε να μου ανοίξετε να μάτια???

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Δημοσ.

Τελικά η NVidia χώθηκε στη στροφή και προσπέρασε την ΑΤΙ λίγο πριν το νήμα του τερματισμού.

Με ελάχιστα ευρώ παραπάνω-η NVidia εμφανέστατα έριξε και αυτή της τιμές μετά την ΑΤΙ- παίρνει κάποιος την Point Of View 8800GT και from my point of view αυτή είναι πιο συμφέρουσα απ' τις δύο 3870.

Δημοσ.
Ποια από τις δύο είναι καλύτερη; Από τιμή είναι σχεδόν ίδιες πάντως, ελάχιστα ακριβότερη η Sapphire.

Sapphire HD 3870 XT 512MB

Gigabyte HD 3870 XT 512MB

Δεν μπορω να σε βοηθησω στο θεμα ποια ειναι η καλυτερη καρτα! Απ'οτι ξερω και οι δυο εταιρειες βγαζουν καλα προϊοντα.

Αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι ασχετο:

To site αυτο ειναι καλο, οσον αφορα τους χρονους αποστολης προϊοντων και την εξυπηρετηση? :-)

Δημοσ.

εγώ πήρα την sapphire γιατί μ άρεσε στο μάτι πιο πολύ. Από ψύξη την έχω με riva tuner μόνιμα στο 34% και έχω 39 βαθμούς σε Idle κατάσταση :)

Δημοσ.
Δεν μπορω να σε βοηθησω στο θεμα ποια ειναι η καλυτερη καρτα! Απ'οτι ξερω και οι δυο εταιρειες βγαζουν καλα προϊοντα.

Αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι ασχετο:

To site αυτο ειναι καλο, οσον αφορα τους χρονους αποστολης προϊοντων και την εξυπηρετηση? :-)

Μια χαρα ειναι, στο λεω απο προσωπικη εμπειρια μιας και οταν ημουν περυσι στο Λονδινο το χρησιμοποιησα πολλες φορες.

Δημοσ.
Μια χαρα ειναι, στο λεω απο προσωπικη εμπειρια μιας και οταν ημουν περυσι στο Λονδινο το χρησιμοποιησα πολλες φορες.

οκ thanks :-)

Δημοσ.
Που την ειδες την πιο φτηνη? 145 λιρες αγγλιας ισουται με 215-220 ευρω η κανω λαθος?

Πού είδες να μίλησα για πιο φθηνή, για δείξε μου. Έγραψα με λίγα παραπάνω ευρώ. POV 8800GT 145 λίρες, Saphire 3870 140 λίρες και η Gigabyte 3870 135. Επίσης κάνεις λάθος, 190 ευρώ είναι οι 144 λίρες. Το ευρώ είναι σε σταθερή ανοδική πορεία έναντι της λίρας και του δολλαρίου..

Θα συμφωνήσω με τον panos7. Εκτός από το ότι έχει συνήθως τις φθηνότερες τιμές έχει πάρα πολύ καλή after sale υποστήριξη την οποία ακόμα ονειρεύονται στην Ελλάδα. Αν και απ' ότι διαβάζω εδώ το Πλαίσιο παρέχει εξίσου καλή εξυπηρέτηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...