CENTAURUS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 είμαι έτοιμος για το καινούριο πιτσί μου...και μιας έχω ήδη μια asus 8800gt στην άκρη και έναν 8400 σε παραγγελία,μένει να καταλήξω στην μητρική! Θα το χρεισιμοποιήσω ως htpc και game pc... Με μπάντζετ γύρω στα 100-110 ευρώ,είμαι ανάμεσα στις 2 παρακάτω. . GIGABYTE P35C-DS3R . ASUS P5KC . το χτρα firewire δεν με απασχολεί... οι κάρτες ηχου είναι ισάξιες?
sepultribe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 γιατι διαλεγεις μητρικες με υποστηριξη ddr2-ddr3? η ddr2 εχει υπεραρκετο bandwidth για να καλυψει τους σημερινους και τους επερχομενους επεξεργαστες του p35. δεν θα χρειαστει ποτε να βαλεις ddr3, οποτε γιατι να χαραμισεις τσαμπα slots. οι καρτες ηχου σε msi-asus-gigabyte ειναι πανω κατω ιδιες στη σειρα p35. μονο η abit εχει μεινει λιγο πισω νομιζω αλλα και παλι οι διαφορες ειναι μηδαμινες. η gigabyte ds3L ειναι μια χαρα, και κανει και 85 ευρω. παρε κανα επιπλεον fan ή ledακια με τα περισσευουμενα
panaathas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 μιας και το budjet σου ειναι γυρω στα 100 ευροπουλα τοτε θα σου προτεινα να πας στην p5k,με τον 8400 θα εισαι τελειος! δεν χρειαζετε να μπλεκεις σε ιστοριες με ddr2-ddr3.Οπως ειπε o sepultribe οι ddr2 θ θα παραμεινουν στα pc μας για αρκετο καιρο ακομα..Ασε που ειναι σε πολυ καλυτερες τιμες...
CENTAURUS Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 σίγουρα,δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ να έχω υποστήρηξη για ddr3... οπότε να κινηθώ σε κάποια από τις 2...
oinoikoz Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ έχω την asus p5kc και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Αν θεσ να κάνεις και overcklocking είναι οτι πρέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.