Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο FORMAT

jimmyakan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα το boot από το cd των windows και ενώ η διαμόρφωση δίσκου φτάνει στο 100% μου βγάζει το εξής μήνυμα:

"Το πρόγραμμα Εγκατάστασης δέν είχε τη δυνατότητα να διαμορφώσει το διαμέρισμα.Ο δίσκος μπορεί να έχει καταστραφεί>

Βεβαιωθείτε ότι η μονάδα δίσκου είναι ενεργοποιημένη και είναι σωστά συνδεδεμένη με τον υπολογιστή σας.

Εάν ο δίσκος είναι SCSI βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές SCSI έχουν τερματιστεί κανονικά"

τι παίζει???HELPPPPPP

Δημοσ.

Mpορεί να παίζει φίλε μου και σκληρός. Βεβαιώσου ότι το cd με τα win δεν έχει πρόβλημα. Αν θες μπορείς να τσεκάρεις και από το dos το σκληρό σου. Ειδικά για τους WD στο site http://support.wdc.com/download/ αυτό έχει για τους WD διαγνωστικά προγράμματα. Αν έχεις seagate πιστεύω οτι και εκεί θα έχει παρόμοιο πρόγραμα. Κατέβασέ το από κάποιο άλλο pc ακολούθησε τις οδηγίες και δες σε τι κατάσταση είναι ο σκληρός σου.

Δημοσ.

"...μα την είδα τη γιαγιά το πρωί,μου μίλησε,μου έδωσε και κουλουράκια...Πώς μπορεί να έπαθε εγκεφαλικό;"

Εγώ πάντως ΔΕΝ μπορώ να βασιστώ στό ότι τα πράγματα ΔΕΝ αλλάζουν από τη μια στην άλλη...γιατί μπορεί και ν' αλλάξουν.Δεν εννοώ ότι ντε και καλά ότι το cd σου ΕΧΕΙ πρόβλημα-δεν λέω επίσης ότι το συγκεκριμένο ΕΙΝΑΙ πρόβλημα του cd.Λέω απλώς πως ΠΟΤΕ να μην είσαι "σίγουρος" για κάτι...(μπορεί την τελευταία φορά το cd σου να δούλεψε "με το ζόρι"-ΠΩΣ μπορείς να το ξέρεις;;; )

Τέλος πάντων,επειδή-χωρίς να είμαι σίγουρος-αλλά έχω την εντύπωση πως ούτως ή άλλως όταν είναι να τρέξει το πρόγραμμα που κάνει το φορμάτ,ΔΕΝ τρέχει "απ' ευθείας απ' το cd"-αλλά φορτώνεται στη μνήμη(οπότε αν υπήρχε θέμα cd θα υπήρχε στην "αρχή" της διαδικασίας,και όχι στο τέλος),ΟΠΟΤΕ,μπορείς μα σταματήσεις νομίζω ν' ανησυχείς για το cd....και ν' αρχίσεις ν' ανησυχείς για τον σκληρό.

Τον οποίον όπως σου είπε ο προηγούμενος,μπορείς να τον "τσεκάρεις" με διαγνωστικό που θα καταβάσεις από την εταιρία του (όλες έχουν,είτε για windows,είτε για floppy,είτε και για τα 2).Αν και για να μην μπορεί να ολοκληρωθεί το φορμάτ,φοβάμαι ότι τον έχασες...Συνήθισμένη περίοδος εγγύησης,3 ή 5 χρόνια.Τσέκαρέ το,κι αν είσαι εντός,άλλαξέ τον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...