Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ραμ

pabou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα αφου εβαλα κανονικα τις ραμ στον πισι και εκει που πηγα να τον ανοιξω η οθονη

δεν εδειχνε τπτ αλλα το πισι δουλευε κανονικα. Το μονο περιεργο ηταν που ακουγα το ανεμιστιρακι της gpu που δουλευε στο full. Ανοιξα το κουτι, εβγαλα τις ραμ και στην συνεχεια οταν τον ανοιξα, δουλεψε μια χαρα χωρις ομως να ακουγεται το ανεμιστιρακι.

Μηπως οι ραμ θελουν τπτ ρυθμισεις πριν τις βαλω; (αλλα και που κολλαει να δουλευει το ανεμιστιρακι στο full)

Thanks

Δημοσ.

ενταξει ανοιξε ο υπολιγιστης και μου λεει πως εχω μονο 512mb αλλα το

pc wizard μου βγαζει πως εχω 2,5gb. Γιατι γινεται αυτο και τι να πιστεψω;

Δημοσ.

ειναι συμβατη το εχω διαπιστωσει, ειναι ακριβως ιδιες με τις προηγουμενες.Αφου το pc wizard μου βγαζει ολα τα στοιχεια για την ραμ

και ειναι ακριβως ιδιες με αυτες που ειχε ηδη μεσα. Αρα αυτη η περιπτωση αποκλειεται.Το εβερεστ μου βγαζει 512μβ, αλλα μου βγαζει πως εχω 2χ1γβ και 2χ256. Τι να κανω; (μηπως θελουν τπτ χρονισμους γιατι στις παλιες λεει 2.5-3-3-8 και στις καινουργιες 3.0-3-3-8)

Επισης αμα χρειαζεται δεν εχω προβλημα να βγαλω τις παλιες και να αφησω τις καινουργιες.

Δημοσ.

Νομίζω ότι εάν οι νέες RAM είναι πιο γρήγορες από τις προηγούμενες,η ταχύτητά τους πέφτει αυτόματα για να "συναντήσει" αυτήν των παλαιών που είχες εγκατεστημένες.

Αλλά αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει το μέγεθος της συνολικής RAM. Είσαι σίγουρος πως οι RAM, νέες και παλιές, ανήκουν στην ίδια κατηγορία; Είναι δηλαδή DDR, DDR2, SDRAM;

Αυτό που θα έκανα στην θέση σου είναι να δοκιμάσε εναλλακτικές τοποθετήσεις για τα dimmακια στα slots. Δηλαδή:

Νέα RAM - Παλιά RAM - Νέα - Παλιά

Αν θες, γράψε τον τύπο της νέας RAM που εγκατέστησες όπως και των παλαιών σου για να υπάρχει καλύτερη εικόνα. Τι μέγεθος θα έπρεπε να έχεις σύνολο σε RAM; 2.5gb;

Δημοσ.

των καινουργιων ειναι DDR SDRAM PC3200 400MHz. Μην το ψαχνεις και

πολυ οι παλιες ειναι ακριβως ιδιες(το εχω διαπιστωσει με εβερεστ) αρα δεν υπαρχει σιγουρα περιπτωση ασυμβατοτητας. τι αλλο μπορει να ειναι;

ακομα και στο cpu-z μου δειχνει πως ενουν συνχρονιστει μια χαρα ολες

στην ιδια ταχυτητα. το μονο που λειπει ειναι πως δεν τις αναγνωριζει ο υπολογιστης και σαφως δεν τις χρησιμοποιει κιολας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...