Προς το περιεχόμενο

Πίεση στον ΟΤΕ για λύση του προβλήματος με το ΤS στα p2p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
κοροιδια προς τον συνδρομητη? τους κανονισμους τις ευρωπαικης ενωσης τους γνωριζεις.η να σου ποσταρω κανα αποσπασμα απο ξενο site,για το τι αναφερει συγκεκριμενα περι p2p?

η ίδια Ευρωπαϊκή Ένωση που δίνει κονδύλια για να αναπτυχθεί το p2p? :o

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=177619

BUSTED...

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παντα θα φταιει ο οτε.οπως και για τον σημερινο αποκλεισμο του ολυμπιακου....

για ολα φταιει ο ΟΤΕ!

Αυτές οι απαντήσεις δεν διαφέρουν πολύ από αυτές των 5-10 που σε ενοχλούσαν πριν λίγο...

Δημοσ.
η ίδια Ευρωπαϊκή Ένωση που δίνει κονδύλια για να αναπτυχθεί το p2p? :o

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=177619

BUSTED...

εδω μιλαμε για καθαρα τηλεοπτικη μεταδωση,και οχι για κατεβασμα ταινιων-μουσικης-παιχνιδιων.εκανες κοπο να το διαβασεις αραγε :P ?

BUSTED... :lol:

Αυτές οι απαντήσεις δεν διαφέρουν πολύ από αυτές των 5-10 που σε ενοχλούσαν πριν λίγο...

με μια διαφορα.οι αλλες ητανε αποψεις,ενω η δικια μου αντιδραση ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
εδω μιλαμε για καθαρα τηλεοπτικη μεταδωση,και οχι για κατεβασμα ταινιων-μουσικης-παιχνιδιων.εκανες κοπο να το διαβασεις αραγε :P ?

ε και αυτό τρώει Traffic Shaping αφού είναι P2P :P

θα σέρνεται με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το χρησιμοποιείς...αυτό είναι το θέμα...νόμιμο p2p torrent based...

έκανες κόπο να κατανοήσεις αυτά που διάβασες? :P

μέσα στα ξερά καίγονται και τα χλωρά...όπως οι χρήστες linux που κατεβάζουν νέα versions (νόμιμα) μέσω torrent, τα patches κάποιων mmorpgs κτλπ κτλπ

Δημοσ.
Βλέπω το rapidshare να κάνει χρυσές δουλειές...

1Μ/sec σε 8mbit CONN-X ενός φίλου

2000 kbps καλα ειναι ? :-D

δεν παιζετε ο ατιμος ο σερβερ!

Δημοσ.
1)εφοσον το p2p χρησιμοποιειται για παρανομο download,η καθε εταιρια δεν ειναι υποχρεωμενη να σου δωσει εξηγησεις-αναφορα για το τι μετρο θα παρει και ποτε.εχεις καποιον γνωστο σου δικηγορο να μιλησεις να στο επιβεβαιωσει?

2)μπορεις να μου αποδειξεις,οτι το συγκεκριμενο πρωτοκολλο δεν χρησιμοποιηται 101% για μεταφορα παρανομου και προστατευομενου απο πνευματικα δικαιωματα υλικου? μεταξι μας μιλαμε η παιζουμε? η αλλιως,ο κοσμος το εχει τουμπανο,και εμεις κρυφο καμαρι....

Κατσε δηλαδη επηδει το p2p χρησημοποιητε και για παρανομους σκοπους πρεπει να με το κοψει ? p2p ειναι ομως και online streaming το οποιο δεν ειναι παρανομο.

Αμα το πας ετσι και το download ειναι για παρανομους σκοπους, μηπως θα επρεπε να το μειωσει και αυτο τοτε ? Οχι αντιθετα αν μποκοωνει το δικτιο πρεπει να κανει αναβαθμιση και οχι μιξοδουλεις για να μειωσει εξοδα να το μειωση την ταχυτητα

Απλα

Δημοσ.

Απορώ πραγματικά με το σκεπτικό μερικών.

Το p2p είναι όπως ένα μαχαίρι.

Κάποιοι το χρησιμοποιούν για να βάζουν μέλι στο ψωμί και κάποιοι άλλοι για να σκοτώνουν. Αν κάποιος βγει και απαγορέψει τα μαχαίρια αυτό είναι μέγιστο λάθος. Αν κάποιος άλλος το δεχτεί γιατί αυτός βάζει μέλι με το κουτάλι και δεν τον νοιάζει, είναι ακόμα πιο λάθος γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να απαγορεύσουν και τα κουτάλια, τα πιρούνια και να μας κάνουν ότι θέλουν γενικώς.

Δημοσ.
Απορώ πραγματικά με το σκεπτικό μερικών.

Το p2p είναι όπως ένα μαχαίρι.

Κάποιοι το χρησιμοποιούν για να βάζουν μέλι στο ψωμί και κάποιοι άλλοι για να σκοτώνουν. Αν κάποιος βγει και απαγορέψει τα μαχαίρια αυτό είναι μέγιστο λάθος. Αν κάποιος άλλος το δεχτεί γιατί αυτός βάζει μέλι με το κουτάλι και δεν τον νοιάζει, είναι ακόμα πιο λάθος γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να απαγορεύσουν και τα κουτάλια, τα πιρούνια και να μας κάνουν ότι θέλουν γενικώς.

Έγραψες. I couldn't write it better myself.

Δημοσ.

παιδια δοκιμαστε και λιγο traffic shaping. εγω χρησιμοποιω το cfosspeed.

παντως το νεο Azureus 3.0.5.0 υποστηριζει encryption στα packets που στελνεις. ενω μπορεις να τους πεις να λαμβανεις και συ μονο encrypted packets. αυτο βεβαια δεν υποστηριζεται απο ολους τους trackers:

options --> connection --> transport encryption

• Super Moderators
Δημοσ.

και τα utorrent υποστήριζουν encryption και στις παλιότερες εκδόσεις...απλά του 1.8 είναι βελτιωμένο και υποτίθεται οτι δεν το "πιάνει" η OTEnet

δεν καταλαβαίνω πάντως τι διαφορά θα κάνει αν χρησιμοποιήσουμε traffic Shaping με το cfosspeed? θα ακυρώσει το TS της Otenet? :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορει....σε ενα φιλο μου βαλαμε cFosSpeed και καναμε disable to TS απο το προγραμμα και ολα τα Ρ2Ρ αρχησαν να πετανε....

Δημοσ.

εγω με conn-x 24Mbps κατεβαζω σταθερα με 18-20Μbps με το utorrent απο private tracker και το router μου κλειδωνει στα 23Μbps

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...