Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 κοροιδια προς τον συνδρομητη? τους κανονισμους τις ευρωπαικης ενωσης τους γνωριζεις.η να σου ποσταρω κανα αποσπασμα απο ξενο site,για το τι αναφερει συγκεκριμενα περι p2p? η ίδια Ευρωπαϊκή Ένωση που δίνει κονδύλια για να αναπτυχθεί το p2p? http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=177619 BUSTED...
liopyr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 παντα θα φταιει ο οτε.οπως και για τον σημερινο αποκλεισμο του ολυμπιακου....για ολα φταιει ο ΟΤΕ! Αυτές οι απαντήσεις δεν διαφέρουν πολύ από αυτές των 5-10 που σε ενοχλούσαν πριν λίγο...
Bougas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 η ίδια Ευρωπαϊκή Ένωση που δίνει κονδύλια για να αναπτυχθεί το p2p? http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=177619 BUSTED... εδω μιλαμε για καθαρα τηλεοπτικη μεταδωση,και οχι για κατεβασμα ταινιων-μουσικης-παιχνιδιων.εκανες κοπο να το διαβασεις αραγε ? BUSTED... Αυτές οι απαντήσεις δεν διαφέρουν πολύ από αυτές των 5-10 που σε ενοχλούσαν πριν λίγο... με μια διαφορα.οι αλλες ητανε αποψεις,ενω η δικια μου αντιδραση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 εδω μιλαμε για καθαρα τηλεοπτικη μεταδωση,και οχι για κατεβασμα ταινιων-μουσικης-παιχνιδιων.εκανες κοπο να το διαβασεις αραγε ? ε και αυτό τρώει Traffic Shaping αφού είναι P2P θα σέρνεται με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το χρησιμοποιείς...αυτό είναι το θέμα...νόμιμο p2p torrent based... έκανες κόπο να κατανοήσεις αυτά που διάβασες? μέσα στα ξερά καίγονται και τα χλωρά...όπως οι χρήστες linux που κατεβάζουν νέα versions (νόμιμα) μέσω torrent, τα patches κάποιων mmorpgs κτλπ κτλπ
StavrosD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Βλέπω το rapidshare να κάνει χρυσές δουλειές... 1Μ/sec σε 8mbit CONN-X ενός φίλου
Bougas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Βλέπω το rapidshare να κάνει χρυσές δουλειές...1Μ/sec σε 8mbit CONN-X ενός φίλου 2000 kbps καλα ειναι ? δεν παιζετε ο ατιμος ο σερβερ!
Greek Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 1)εφοσον το p2p χρησιμοποιειται για παρανομο download,η καθε εταιρια δεν ειναι υποχρεωμενη να σου δωσει εξηγησεις-αναφορα για το τι μετρο θα παρει και ποτε.εχεις καποιον γνωστο σου δικηγορο να μιλησεις να στο επιβεβαιωσει? 2)μπορεις να μου αποδειξεις,οτι το συγκεκριμενο πρωτοκολλο δεν χρησιμοποιηται 101% για μεταφορα παρανομου και προστατευομενου απο πνευματικα δικαιωματα υλικου? μεταξι μας μιλαμε η παιζουμε? η αλλιως,ο κοσμος το εχει τουμπανο,και εμεις κρυφο καμαρι.... Κατσε δηλαδη επηδει το p2p χρησημοποιητε και για παρανομους σκοπους πρεπει να με το κοψει ? p2p ειναι ομως και online streaming το οποιο δεν ειναι παρανομο. Αμα το πας ετσι και το download ειναι για παρανομους σκοπους, μηπως θα επρεπε να το μειωσει και αυτο τοτε ? Οχι αντιθετα αν μποκοωνει το δικτιο πρεπει να κανει αναβαθμιση και οχι μιξοδουλεις για να μειωσει εξοδα να το μειωση την ταχυτητα Απλα
dark_banishing Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Απορώ πραγματικά με το σκεπτικό μερικών. Το p2p είναι όπως ένα μαχαίρι. Κάποιοι το χρησιμοποιούν για να βάζουν μέλι στο ψωμί και κάποιοι άλλοι για να σκοτώνουν. Αν κάποιος βγει και απαγορέψει τα μαχαίρια αυτό είναι μέγιστο λάθος. Αν κάποιος άλλος το δεχτεί γιατί αυτός βάζει μέλι με το κουτάλι και δεν τον νοιάζει, είναι ακόμα πιο λάθος γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να απαγορεύσουν και τα κουτάλια, τα πιρούνια και να μας κάνουν ότι θέλουν γενικώς.
filthgrinder. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 ναι ρε παιδια. εμενα μου κανει διακοπες το μοντεμ.μια βδομαδα τωρα.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Απορώ πραγματικά με το σκεπτικό μερικών. Το p2p είναι όπως ένα μαχαίρι. Κάποιοι το χρησιμοποιούν για να βάζουν μέλι στο ψωμί και κάποιοι άλλοι για να σκοτώνουν. Αν κάποιος βγει και απαγορέψει τα μαχαίρια αυτό είναι μέγιστο λάθος. Αν κάποιος άλλος το δεχτεί γιατί αυτός βάζει μέλι με το κουτάλι και δεν τον νοιάζει, είναι ακόμα πιο λάθος γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να απαγορεύσουν και τα κουτάλια, τα πιρούνια και να μας κάνουν ότι θέλουν γενικώς. Έγραψες. I couldn't write it better myself.
N.I.C Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Πάντως σήμερα εμένα που άνοιξα είμαι μια χαρά. 90ΚΒ/s πάει σε 1ΜΒ.
duffyduck Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 παιδια δοκιμαστε και λιγο traffic shaping. εγω χρησιμοποιω το cfosspeed. παντως το νεο Azureus 3.0.5.0 υποστηριζει encryption στα packets που στελνεις. ενω μπορεις να τους πεις να λαμβανεις και συ μονο encrypted packets. αυτο βεβαια δεν υποστηριζεται απο ολους τους trackers: options --> connection --> transport encryption
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 και τα utorrent υποστήριζουν encryption και στις παλιότερες εκδόσεις...απλά του 1.8 είναι βελτιωμένο και υποτίθεται οτι δεν το "πιάνει" η OTEnet δεν καταλαβαίνω πάντως τι διαφορά θα κάνει αν χρησιμοποιήσουμε traffic Shaping με το cfosspeed? θα ακυρώσει το TS της Otenet?
nick#18 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 μπορει....σε ενα φιλο μου βαλαμε cFosSpeed και καναμε disable to TS απο το προγραμμα και ολα τα Ρ2Ρ αρχησαν να πετανε....
apostol1s Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 εγω με conn-x 24Mbps κατεβαζω σταθερα με 18-20Μbps με το utorrent απο private tracker και το router μου κλειδωνει στα 23Μbps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.