Προς το περιεχόμενο

Πίεση στον ΟΤΕ για λύση του προβλήματος με το ΤS στα p2p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχα γελαω με αυτο που λες για να μην βαλω τα κλαματα. μου το ειπαν και αυτο οπως το λες μα εχετε ΟΤΕ οχι οτενετ

και τους λεω να αλλα οι γραμμες του ΟΤΕ δεν εξυπηρετουνται απο εσας???

Απαντηση καλεστε στο 1242 , δειτε το ρουτερ σας, κλπ. κλπ.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είμαι ειδικός στο marketing αλλά μπορώ να σκεφτώ το παρακάτω :

Έχεις παγωτατζίδικο που πουλάει παγωτό σοκολάτα και παγωτό βανίλια. 90% της πελατίας σου έρχεται το μαγαζί σου για παγωτό σοκολάτα.

Σκέφτεσαι ότι όσοι θέλουν παγωτό βανίλια πρέπει να περιμένουν σε ουρές πίσω από πλήθος πελατών που θέλουν παγωτό σοκολάτα (ξεχνάς ότι στις ίδιες ουρές στεκονται όλοι).

Τους λυπασαι τους κακόμοιρους και λες :

- ότι όσοι θέλουν παγωτό βανίλια να περάσουν μπροστά. 9 άλλοι πελάτες βλέπουν να τους πέρνουν τη σειρά και νευριασμένοι πάνε να πάρουν παγωτό στο δίπλα μαγαζί.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένας ISP πουλάει κίνηση inet. αν βλέπει ότι ένα συγκεκριμένο είδος κίνησης έχει μεγάλη ζήτηση το τελευταίο πράγμα που μου φαίνεται λογικό να κάνει είναι να "τιμωρεί" αυτούς που ζητάνε τη συγκεκριμένη κίνηση. Αντίθετα μου φαίνεται απόλυτα λογικό να δώσει βάρος και προτεραιότητα στους συγκεκριμένους πελάτες ακόμα (και εφόσον είναι τεχνικά δυνατό) να χρεώνει παραπάνω τη συγκεκριμένη κίνηση.

Η δουλειά του έμπορου είναι να βλέπει πιο προϊόν έχει ζήτηση και να σπεύδει να καλύψει τη ζήτηση αυτή όχι να προσπαθεί να τη μειώσει.

Δε θα εκπλαγώ αν μια εταιρεία βγάλει πακέτα με traffic-shaping που θα κόβουν όλα τα άλλα και θα δίνουν προτεραιότητα στα P2P, χρεόνοντας παραπάνω από την μέση τιμή αγοράς, προσπαθόντας να τραβήξει τη δυσαρεστημένη πελατεία από όλους τους άλλους ISPs.

Δημοσ.
η καλυτερη λυση ειναι rapishare

ετσι!

αλλωστε ολες οι εταιριες σιγα σιγα θα κανουν αυτο με τα p2p. απλα ο κοσμος σιγα σιγα θα πρεπει να ξυπνησει,και να παει προς τους online servers για το download.το p2p εχει πεθανει χρονια τωρα,και δεν το εχουνε παρει ακομα χαμπαρι.

Δημοσ.
ετσι!

αλλωστε ολες οι εταιριες σιγα σιγα θα κανουν αυτο με τα p2p. απλα ο κοσμος σιγα σιγα θα πρεπει να ξυπνησει,και να παει προς τους online servers για το download.το p2p εχει πεθανει χρονια τωρα,και δεν το εχουνε παρει ακομα χαμπαρι.

BOUGA επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι?

Είναι κοροιδία ή όχι προς τον συνδρομητή αυτό το μέτρο?

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, ο ΟΤΕ δεν έκανε αυτή την κίνηση επειδή δεν γουστάρει ''πεθαμένα πρωτόκολλα'' αλλά για να ξεμπουκώσει τις γραμμές του, επειδή δεν γουστάρει να πληρώσει να σου δώσει μεγαλύτερες ταχύτητες.

Μην το βλέπεις προσωπικά το θέμα,φάση: -''Εγώ χρησιμοποιώ rapidshare και στα @@ μου''...

Δες το συνολικά...

Αν μπορούσε να σου κόψει τις ταχύτητες στο Rapidshare, θα το έκανε!

Δημοσ.
BOUGA επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι?

Είναι κοροιδία ή όχι προς τον συνδρομητή αυτό το μέτρο?

1ον απο ολα τα ποστ που διαβασα,ολα ειναι μαλακιες πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.ολα ειναι του τυπου. "εξω ο οτε" , "να πεθανει ο οτε" , "κοψτε τον οτε" .αν τα θεωρεις αυτα ολα ...ουσιας,και μονο το δικο μου ποστ διαφερει και αυτο μονο βρικες να σχολιασεις,οκ δεκτο :-) .

απλα δεν μπορω να ακουω την καθε παπαρια του καθε ανοητου εδω μεσα.(δεν το λεω για σενα,αλλα για 5-10 παλικαρακια αλλα,ελεος πια).

κοροιδια προς τον συνδρομητη? τους κανονισμους τις ευρωπαικης ενωσης τους γνωριζεις.η να σου ποσταρω κανα αποσπασμα απο ξενο site,για το τι αναφερει συγκεκριμενα περι p2p? οχι,κοροιδια δεν μπορω να το πω,μαλακια ναι,οκ,και πιθανοτατα θα χασει αρκετους πελατες,εκτος και αν η πηγη που εχω σχετικα με την υλοποιηση του μετρου και σε ολες τις ελληνικες εναλακτικες εταιριες ειναι εγκυρη.(το ανεφερα και παραπανω,και ελπιζω να μην γινει ποτε).θα το μαθουμε πιστευω συντομα.

οποτε περιμενε λιγο καιρο,να δεις αν τελικα θα το πραξουνε και αλλοι παροχοι,και μετα βγαζεις τα συμπερασματα σου.

Δημοσ.

κοροιδια προς τον συνδρομητη? τους κανονισμους τις ευρωπαικης ενωσης τους γνωριζεις.η να σου ποσταρω κανα αποσπασμα απο ξενο site,για το τι αναφερει συγκεκριμενα περι p2p?

Ναι. Post it.

Υπάρχει νόμος που απαγορεύει την γενική χρήση του συγκεκριμένου πρωτόκολλου?

Ή μήπως κάποιος που δίνει το δικαίωμα στους παρόχους να χρησιμοποιούν TS, και ο καταναλωτής να έχει άγνοια?

Δημοσ.
Ναι. Υπάρχει νόμος που απαγορεύει την γενική χρήση του συγκεκριμένου πρωτόκολλου?

Ή μήπως κάποιος που δίνει το δικαίωμα στους παρόχους να χρησιμοποιούν TS, και ο καταναλωτής να έχει άγνοια?

1)εφοσον το p2p χρησιμοποιειται για παρανομο download,η καθε εταιρια δεν ειναι υποχρεωμενη να σου δωσει εξηγησεις-αναφορα για το τι μετρο θα παρει και ποτε.εχεις καποιον γνωστο σου δικηγορο να μιλησεις να στο επιβεβαιωσει?

2)μπορεις να μου αποδειξεις,οτι το συγκεκριμενο πρωτοκολλο δεν χρησιμοποιηται 101% για μεταφορα παρανομου και προστατευομενου απο πνευματικα δικαιωματα υλικου? μεταξι μας μιλαμε η παιζουμε? η αλλιως,ο κοσμος το εχει τουμπανο,και εμεις κρυφο καμαρι....

Δημοσ.
1)εφοσον το p2p χρησιμοποιειται για παρανομο download,η καθε εταιρια δεν ειναι υποχρεωμενη να σου δωσει εξηγησεις-αναφορα για το τι μετρο θα παρει και ποτε.εχεις καποιον γνωστο σου δικηγορο να μιλησεις να στο επιβεβαιωσει?

Η λογική σου λέει δηλαδή, όλοι φυλακή, μέχρι να αποδείξουν πως είναι αθώοι.

Το P2P είναι πρωτόκολλο διαμοιρασμού αρχείων.-

Αν μπορεί κάποιος να αποδείξει πως χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ για διαμοιρασμό αρχείων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, (κάτι που φυσικά δεν ισχύει), τότε μπορεί να κινηθεί και να πάρει τα μέτρα του.

2)μπορεις να μου αποδειξεις,οτι το συγκεκριμενο πρωτοκολλο δεν χρησιμοποιηται 101% για μεταφορα παρανομου και προστατευομενου απο πνευματικα δικαιωματα υλικου?

Ναι μπορώ. Μπες σε ένα torrent site και ψάξε για freeware προγράμματα και λειτουργικά.

Είναι γεμάτο.

Δημοσ.
σε αυτες τις στιγμες λεμε....μαλλον φταιει ο οτε!!!!κοφτε τους!!!!

παντα θα φταιει ο οτε.οπως και για τον σημερινο αποκλεισμο του ολυμπιακου....

για ολα φταιει ο ΟΤΕ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...